Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Reinar Hallik: "Aici este un antrenor foarte bun şi apreciat în Europa"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.09.2012

Reinar Hallik, baschetbalistul estonian legitimat de U Mobitelco Cluj-Napoca, a participat la prima şedinţă de antrenament alături de noii săi colegi de echipă. El a participat la calificările pentru EuroBasket 2013 pentru echipa naţională a ţării sale de origine.

Noua achiziţie a campioanei României din 2011 a declarat următoarele pentru site-ul u-mobitelco.ro:

"Am venit la Cluj pentru ca stiu ca aici este un antrenor foarte bun si apreciat in Europa si pentru ca stiu ca "U" Mobitelco este un club de traditie in Romania, care are jucatori experimentati, unii care joaca si la echipele nationale. Stiu de asemenea ca in Romania este un campionat puternic si competitiv. Am vazut finala jucata in 2011 si stiu cat de zgomotosi pot fi fanii de aici. Imi place acest lucru si sper sa fie alaturi de noi si in acest sezon pentru a ne sustine". 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Dumbo :

    Just do it!!!
    Dati-ne motiv si o sa vedeti ce inseamna fanii clujeni!

    cu 11 ani în urmă (15.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!