Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Reinar Hallik: ”Am ales U Mobitelco pentru că are un antrenor bun și conducere serioasă!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.09.2012

Reinar Hallik, noul jucător al lui U Mobitelco, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei, despre prezența sa în lotul echipei și despre ratarea calificării la EuroBasket 2013 alături de naționala Estoniei.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani, care evoluează pe pozițiile 3-4, că a ales echipa din Cluj datorită seriozității conducerii și a valorii antrenorului și că își propune să câștige cât mai multe meciuri în tricoul alb-negru.

Am auzit că este un antrenor bun la echipă, cu foarte multă experiență și că "U" Mobitelco este o echipă de top din Romania, iar agentul meu mi-a spus că este un club serios, care are grijă de jucătorii săi și, de asemenea, că fanii sunt grozavi. Nu am mai lucrat cu domnul Bavcevic, dar știu că este un antrenor foarte apreciat in Europa. Asteptarile mele sunt foarte mari, pentru ca nu imi place sa pierd, asa ca imi propun sa castigam cat mai multe meciuri, atat in cupa cat si in campionat

Baschetbalistului îi pare rău că naționala pentru care evoluează, Estonia, nu a ajuns la turneul final al EuroBasket 2013, dar este mulțumit de felul în care el și coechipierii săi au evoluat sub culorile echipei.

Este trist, pentru că nu ne-am calificat, dar am avut o grupă cu adevărat grea. Serbia, Israel și Estonia au avut același punctaj, dar noi am pierdut calificarea la clasamentul în trei făcut între aceste echipe. Până la urmă, însă, a fost o campanie bună de calificare pentru echipa naționala a Estoniei, pentru ca țara noastră are doar 1,3 milioane de locuitori și ne-am luptat cu țări importante în baschetul mondial, precum Serbia și Israel.

Hallik măsoară 2.08m și cântăreşte 102kg. De-a lungul carierei Hallik a mai jucat la Hotronic, Audentes, Tallina Kalev, Valga (toate Estonia), respectiv Sallen (Suedia), Lappeenrannan (Finlanda) și Avignon (Franța). Sezonul trecut estonianul a fost al doilea marcator al BC Rakvere, formaţie cu care a ajuns până în semifinalele campionatului. În 31 de meciuri susţinute, Halik a înregistrat o medie de 14.4 puncte, 6 recuperări şi 2 pase decisive în aproximativ 26 de minute petrecute pe parchet. Acesta a mai adunat şi 14 prezenţe în Liga Baltică, având medii de 15.2 puncte şi 5.8 pase decisive.

foto: u-mobitelco.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mira :

    prima impresie
    Ha ha, acuma sint ei preocupati de prima impresie; n-au aflat ca nu ai o a doua sansa sa lasi o prima impresie... cit despre presiune, exista kukta :))

    cu 11 ani în urmă (21.09.2012) Raspunde
  • zapacitu79 :

    haha
    si au fost de neoprit! stanescu isi face bine treaba. se asigura ca nu castiga nimic asesoftul anul asta :)), ca sa nu isi strice palmaresul omul antitrofee.

    cu 11 ani în urmă (21.09.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    ha ha ha
    Doamne ajuta sa le mearga la fel tot sezonul. Astept sa vad cine va fi noua campioana a Romaniei ca de asehoti ni s-a cam acrit la toti.

    cu 11 ani în urmă (21.09.2012) Raspunde
  • alin23 :

    Jean de la Craiova
    Cine o fi angajat [...] asta la echipa?!Nu stie nici macar cat cantareste o minge de baschet,dar sa vorbeasca despre el...[comentariul edita]

    cu 11 ani în urmă (21.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!