Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Reinar Hallik: "Băieții m-au primit foarte bine"

Paul Olar

Paul Olar
19.02.2014

CSM Oradea se deplasează astăzi pe terenul lui BC Mureș, cu ocazia restanței din etapa a-IX-a. Duelul va avea loc la Sala Sporturilor din Târgu Mureș și va fi oficiat de o brigadă de arbitri formată din Fabiana Martinescu, Marius Ciulin și Alin Faur

Înaintea meciului, baschetbalistul Reinar Hallik a acordat o declarație site-ului csmoradea.ro

"Întâlnim o echipă puternică pe faza ofensivă, media lor de puncte marcate ne scutește de prea multe comentarii dacă e să vorbim despre principala calitate a Mureșului. De asemenea, adversarii noștri vin după o victorie impresionantă, la 20 puncte diferență în fața Ploieștiului. Sunt foarte periculoși în special atunci când evoluează pe teren propriu.

În ceea ce ne privește nu trebuie să ne gândim la potențialul ofensiv redutabil al adversarului. Vom merge la Târgu-Mureș cu un plan de joc, cu scopul de a respecta ceea ce pregătim și să punem în aplicare aceste lucruri. Trebuie să ne facem jocul obișnuit. Cu siguranță ne dorim foarte tare să câștigăm, dar vom vedea ce va fi la ora jocului."

Referitor la cum s-a acordat pe malul Crișului Repede, estonianul a spus:

"Îmi place foarte mult aici. O spun foarte sincer. Nu am apucat să ies prea mult pentru că mă aflu încă în perioada de acomodare și sunt multe lucruri pe care trebuie să le asimilez în ceea ce privește sistemul de joc al echipei. Așa că am fost destul de ocupat de la venire. Pot însă să spun că mă simt extrem de bine aici. Băieții m-au primit foarte bine. Deși sunt doar de câteva zile aici mă simt de parcă aș avea cel puțin o lună de când i-am cunoscut."

În fine, pivotul a explicat și ultimul succes al trupei lui Cristi Achim, repurtat la Mediaș.

"A fost un meci greu. Din fericire am avut un final de meci în forță și ne-am impus grație acelui parțial de 29-11. Cred că acest lucru ne-a împins spre victorie. Am găsit soluții în apărare și în același timp s-a confirmat că suntem echipa mai proaspătă. Cred că acest lucru s-a simțit și a contat pe finalul jocului. Rotația mai lungă a ajutat să ne apărăm bine în momentele cheie ale jocului.

Nu mă uit la acest gen de lucruri, nu acord importanță statisticii individuale. Pur și simplu așa s-a întâmplat ca eu să marchez în acele momente. Sunt convins că la meciul următor va veni rândul unui alt coleg de echipa. Misiunea noastră ca echipă este de a juca acțiunile ofensive în așa fel încât să punem în valoare principalele arme. Tot ce contează este rezultatul echipei, iar la Mediaș am câștigat. Doar asta contează."

*Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!