Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rezervele Gazului Metan ca și inexistente în meciul contra lui BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.10.2015

Gaz Metan Mediaș a suferit o înfrângere drastică pe propriul teren în fața lui BCM U Pitești. Formația condusă de Mihai Popa s-a înclinat în fața echipei din Trivale cu scorul de 114-92.

Primul 5 al Gazului Metan format din Navickas, Peciukas, Solopa, Pustahvar și Grabauskas au dus tot greul în etapa a 4-a a Ligii Naționale din meciul BCM U Pitești. Jucătorii amintiți mai sus au marcat 88 de total punctelor marcate de medieșeni în acest. Practic aportul jucătorilor de rezerva a fost unul inexistent pentru formația de pe Târnava Mare.

Apatia jucătorilor de pe bancă a avut repercursiuni și asupra rezultatului. De exemplu, pentru BCM U Pitești rezervele au marcat 29 de puncte, cu 25 mai mult decât jucătorii lui Gaz Metan veniți de bancă.

Niksa Nikolic, Aleksandar Tishchenko, Florin Popa și Bogdan Costa au fost folosiți de Mihai Popa în afara primului 5.

Niksa Nikolic a evoluat timp de 16 minute în fața lui lui BCM U Pitești. El a acumulat 3 pase decisice și 2 recuperări și 2 mingi pierdute, însă fără punct marcat. Fundașul a ratat 4 aruncări din acțiuneși a comis destul de rapid 4 faulturi. În urma acestei prestații, Niksa Nikolic a avut un index al eficienței negativ, de -1.

Aleksandar Tischenko a fost folosit mai puțin de 6 minute. Pivotul a marcat un singur coș de 2 puncte dintr-o singură încercare, a comis 3 greșeli personale iar în rest nu s-a remarcat cu nimic.

Venit de mai puțin de o săptămână la Mediaș, Florin Popa nu s-a reintegrat încă în formula Gazului. El a terminat cu cu doar 2 puncte, o recuperare și o pasă decisivă în 14 minute de joc.

Bogdan Costa nu trebuie introdus foarte mult în acestă ecuație deoarece el a petrecut pe parchet doar 2 secunde.

Acum pentru Gaz Metan Mediaș urmează o deplasare grea la SCM U Craiova și rămâne de văzut dacă Florin Popa își va regăsi locul în echipă iar ceilalți jucători străini își pot ridica nivelul fața de ultimul de meci. De asemenea este interesat de urmărit dacă jocul slab al rezervelor din meciul cu BCM U Pitești îl va determina  Mihai Popa să folosească o rotație mai lungă sau care să cuprindă și alți jucători neutilizați în partida amintită anterior.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Străini..
    Tischenko e destul de slăbuț, mult sub Siladji și Djurkovic, pivoții de anul trecut. Păcat ca nu-l putem clona pe Grabauskas pe poziția 5.

    cu 8 ani în urmă (26.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!