Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rob Wallace: "Nu am jucat bine. Trebuie s-o facem mai mult ca o echipă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.11.2012

Rob Wallace, principalul marcator al lui Farul Constanța în meciul pierdut la Cluj, scor 56-103, a vorbit pe marginea partidei desfășurate vineri la Sala Horia Demian, făcând referire la jocul echipei sale, al adversarului, respectiv la situația în care se află actualmente formația de la malul Mării Negre:

"Azi nu am jucat prea bine. Clujul a jucat mai agresiv și a făcut-o ca o echipă. Trebuie să jucăm și noi mai mult ca o echipă, să evoluăm colectiv. Vom încerca să corectăm din problemele pe care le avem și să ne revenim în partea a doua a sezonului. Nu pot să spun că nu avem capacitatea să câștigăm vreun meci. Sper să reușim să câștigăm câteva meciuri și să o facem cât mai curând. Nu contează împotriva cui o facem, important este să adunăm niște victorii.

U Mobitelco este o echipă foarte bună, cu jucători și antrenor de calitate. Au fost evident echipa mai bună și trebuie să le acordăm credit pentru asta."

Foto: BC Farul Constanța (facebook) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!