Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Kujundzic va juca la CSM Miercurea Ciuc

Robert Kujundzic va juca la CSM Miercurea Ciuc

CSM Miercurea Ciuc a ajuns la o înțelegerea cu Robert Kujundzic, jucător în vârstă de 27 de ani, care vine din Croația la KK Osijek.

Kujundzic măsoară 2.02 metri și este un jucător de poziția 4. 

În sezonul precedent, Robert Kujundzic a jucat 33 de partide pentru KK Osijek și a avut medii statistice de 16.0 puncte, 6.4 recuperări, 2.5 pase decisive și 1.4 intercepții.

În cariera sa, Kujundzic a jucat doar la Osijek, cu o mică excepție când a bifat partide în ligile secunde din Germania la Dresda Titans și Aschersleben. El a fost membru al echipei naționale U18 a Croației în anul 2012.

CSM Miercurea Ciuc are în acest moment 4 jucători străini în lot,  Branislav Vujadinovic, Mahajlo Bogdanovic, Lazar Djurovic și noul venit Robert Kujundzic. Serbastian Ionescu, Zoltan Zerkula, Arnold Laszlo, Raul Olariu și Nicolae Ciucă sunt jucătorii autohtoni ai ciucanilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!