Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Medgyesy: "Este un vis devenit realitate să joc la acest nivel"

Marius Petri

Marius Petri
01.03.2014

BC Timba primește astăzi vizita celor de la SCM “U” Craiova, într-un meci care va începe la ora 14:00 și se va desfășura în sala “Constantin Jude”. După ce și-au îndeplinit obiectivul, câștigând contra Chiajnei în ultimul meci, baschetbaliștii antrenați de Bogdan Murărescu speră să producă surpriza și să învingă mult mai experimentata formație din Bănie.

Debutant în acest sezon din Liga Națională, unde a fost folosit în 4 meciuri până acum, Robert Medgyesy a înscris primele sale puncte în partida cu Concordia, închizând tabela printr-o “triță” reușită în ultimele secunde ale confruntării. Jucătorul de 18 ani a oferit un scurt interviu site-ului TotalBaschet, prefațând partida din această după-amiază:

Ce părere ai despre meciul din această etapă?

Meciul cu Craiova este unul foarte greu deoarece au în echipă jucători talentați și cu experiență. Noi suntem o formație tânără și unită și ne gândim numai la victorie.

Care e atmosfera în cadrul lotului după îndeplinirea obiectivului?

Suntem foarte fericiți după succesul din partida cu Chiajna, ne-am dorit foarte mult să câștigăm. Am luptat împreună și am obținut victoria. Ne-am atins obiectivul, dar asta nu ne oprește să-l și depășim.

Cum te simți după ce ai marcat pentru prima oară în Liga Națională?

Mă simt foarte bine că am înscris în prima ligă. Este un vis devenit realitate să joc la un nivel atât de înalt.

Care sunt obiectivele tale pentru partidele rămase din acest sezon?

Eu mă antrenez din greu, însă sincer nu știu ce se va întâmpla în viitor. Sper să marchez și în următoarele meciuri și să îmi ajut astfel echipa.

Sezonul actual este primul pentru Robert Medgyesy pe prima scenă baschetbalistică a țării, acesta fiind una dintre speranțele baschetului timișorean. Jucătorul de 1.86 m poate evolua pe pozițiile 1 sau 2 și are performanțe notabile la nivelul juniorilor, fiind triplu campion national cu CSȘ Bega Timișoara. 

*foto: sportfotopress.zenfolio.com/

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Felicitari
    Multa sanatate si succes tanarului jucator timisorean. Excelenta initiativa echipei Timba care are in lot 3 jucatori de 18 ani carora le asigura minute : Robert, Casian Todorov si Ovidiu Udrea. Mult succes

    cu 10 ani în urmă (01.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!