Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Nyakundi, la cea mai bună prestație din acest sezon

Marius Petri

Marius Petri
19.01.2014

Steaua CSM EximBank a înregistrat a șaptea victorie stagională în partida cu BC Timba, încheiată cu scorul de 87-59. Primul sfert al meciului a fost unul echilibrat, însă bucureștenii au reușind să se distanțeze apoi în special datorită unei evoluții foarte bune din partea lui Robert Nyakundi.

Americanul a petrecut puțin mai mult de 26 de minute în meciul din sala “Constantin Jude”, timp în care a avut procentaje impresionante: 100% la aruncările de două puncte (7/7), 67% la cele din afara semicercului (4/6) și 100% de la linia de aruncări libere (4/4). Pe lângă totalul de 30 de puncte înscrise, extrema Stelei a mai reușit 5 recuperări, 2 pase decisive și o minge câștigată, numere care confirmă faptul ca partida de la Timișoara a fost cea mai bună din acest sezon pentru Nyakundi. De asemenea, acesta a fost și cel mai eficient baschetbalist de pe teren, acumulând 36 de unități la capitolul eficiență.

În urma acestei evoluții, baschetbalistul de 25 de ani are medii de 16.7 puncte/meci, 5.4 recuperări/meci și un indice al eficienței de 17 în actuala stagiune a Ligii Naționale. Astfel, Nyakundi este cel mai bun marcator, cel mai bun recuperator și cel mai eficient baschebalist din lotul Stelei în acest campionat.

*foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!