Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Sarovic, decisiv împotriva campioanei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.04.2012

Robert Sarovic, extrema-pivot a echipei BC Timișoara a realizat cea mai bună prestație personală de la debutul său în Divizia A masculin - ediția 2011/12. El a contribuit din plin la succesul echipei sale asupra lui U Mobitelco Cluj, scor 81-78, în Meciul 1 al seriei pe care cele două formații o dispută în semifinalele campionatului.

Sârbo-germanul a avut o primă repriză de senzație din punct de vedere ofensiv. El a alimentat revenirea echipei sale de la 0-13 cu o execuție remarcabilă la capitolul finalizare. Sarovic a avut 16 minute de joc în primele două secvențe, perioadă în care a totalizat 4/5 la aruncările de două puncte și 4/4 la trei puncte pentru un total de 20 puncte. El a adăugat 3 recuperări pentru 22 la eficiență.

În sfertul al 3-lea nu a apărut la finalizare deși la petrecut în întregime pe parchet. Astfel, Timișoara a căzut din nou însă în sfertul decisiv a adăugat a 5-a reușită din afara semicercului pentru a totaliza 26 puncte întrucât a înscris și de la linia de pedeapsă în trei rânduri.

Sarovic a terminat cu 4/6 la două puncte, 5/8 din afara semicercului și 3/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 26 puncte. A adăugat 7 recuperări și nu a pierdut nicio posesie pentru un coeficient de 27 la eficiență.

Jucătorul Timișoarei a stabilit recorduri personale în Divizia A la puncte, coșuri marcate de trei puncte și eficiență. Toate în același meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!