Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Sarovic: "Mergem la Târgu-Mureş să câştigăm. Vom da totul pentru calificare""

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.09.2011

Pivotul formaţiei BC Timişoara e bucuros pentru rezultatul din prima manşă cu BC Mureş Târgu-Mureş şi spune că nu se aştepta ca diferenţa de la final să fie atât de mare. Sarovic rămâne cu picioarele pe pământ şi spune că în retur va fi dificil pentru el şi colegii săi, dar că Leii din Banat vor merge să câştige şi în Ardeal.

După cum a început meciul nu aş fi crezut că vom câştiga cu 23 de puncte avans. Ştiam că Târgu-Mureş are o echipă bună, cu jucători valoroşi. Poate era mai bine dacă pe final terminam cu mai multe puncte în faţă. În retur va fi un meci foarte greu, vor avea suporterii de partea lor şi sunt o echipă puternică. Noi vom juca să nu pierdem la Târgu-Mureş, să ne gândim că pornim de la 0-0. Vom da totul acolo ca să ne calificăm.

Sarovic a lăudat şi publicul din sala Constantin Jude. Sârbo-germanul a mai evoluat la Timişoara în Liga Europei Centrale în urmă cu două sezoane, atunci când evolua pentru cehii de la Geofy Novi Jicin.

Publicul a fost excelent. Am jucat aici acum 2 ani când eram la Novi Jicin şi ştiu cum se manifestă. Fanii sunt mereu alături de echipă, sunt zgomotoşi şi pun presiune pe adversar. Ne dau mereu putere în momentele dificile.

Robert Sarovic a reuşit 15 puncte împotriva ardelenilor, 3 recuperări şi 3 pase decisive în 28 de minute strânse pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!