Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robertas Grabauskas după eșecul cu BC Mureș:„Probabil că nu am fost destul de încrezători”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.12.2015

Gaz Metan Mediaș a început și returul Ligii Naționale de Baschet Masculin tot cu o înfrângere. Echipa lui Mihai Popa a pierdut pe teren propriu în fața lui BC Mureș cu scorul de 90-81. Robertas Grabauaskas, pivotul lui Gaz Metan Mediaș, a oferit o declarație pentru Total Baschet la finalul celui de al 11-lea eșec al echipei sale din acest sezon.

Întrebat cum după o asemenea primă repriză bună a venit a cădere care i-a costat meciul, Robertas Grabauskas nu a găsit o explicație concretă după meci:

„Este o întrebare foarte grea pentru mine în acest moment. Căutăm același răspunsuri, am stat de vorbă și cu băieții în vestiar, probabil că nu am fost destul de încrezători, poate ne-am și relaxat. După pauză, Mureșul a fost mult mai înfometată și dornică de victorie decât noi.”

Întrebat dacă echipa vizitatoare a fost mai bună sau dacă el și colegii săi au simțit că-i pot învinge în ciuda calculelor hârtiei, lituanianul a răspuns:

„Au câștigat, deci înseamnă că au fost mai buni. Totuși într-o repriză am controlat jocul, am făcut ceea ce trebuia să facem, să recuperăm, să ne repliem repede în apărare dar din păcate nu am reușit acest lucru decât pentru două sferturi.”

În final, Robertas Grabauskas a vorbit și despre situația dificilă prin care trece Gaz Metan, una cu care el nu s-a mai confruntat în cariera sa:

„Este incredibil de dificil. Nu m-am mai confruntat cu așa ceva în cariera mea. Este extrem de greu pentru că în fiecare zi trebuie să găsești o nouă motivație dar nu putem opri seria înfrângeri deși mereu credem că putem începe sa aducem victorii.”

foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!