Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robertas Grabauskas după meciul cu CSU Sibiu:„ O înfrângere foarte grea pentru noi”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2015

Gaz Metan Mediaș a cedat pe propriul teren în fața rivalei de la CSU Sibiu, cu scorul de 84-74. Robertas Grabauskas a oferit o declarație pentru Total Baschet în care a vorbit despre acest nou insucces al Gazului. Pivotul lituanian spune că echipa sa a pierdut acest meci în sfertul doi, interval în care sibienii cu pus 20 de puncte diferență pe tabelă:

„Este o înfrângere foarte grea pentru noi. În sfertul doi nu știu ce s-a întâmplat, trebuie să analizăm, dar cu siguranța ceea ce s-a întâmplat în sfertul secund ne-a adus înfrângerea.”

Sportivul lituanian spune că în ciuda faptului că știau punctul forte al sibienilor, nu au reușit să-i oprească:

„Știam că Sibiul joacă foarte bine pe contraatac. Ne-am pregătit pentru ei dar le-am permis să joace rapid pe tranziție și au marcat chiar câteva coșuri cu fault. Două puncte și fault, două puncte și fault, iar aici a început să se facă diferența.”

Robertas Grabauskas a fost cel mai bun jucător al Gazului în meciul cu CSU Sibiu, iar întrebat dacă unii dintre colegii săi au rămas datori în acest joc, acesta a răspuns:

„Nu cred că au rămas datori. Toți încercăm să ne facem treaba și să câștigăm fiecare meci.  Când echipa pierde, toată lumea pierde nu doar un singur sau doi jucători.”

foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!