Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robertas Grabauskas înaintea meciului cu BC Timișoara:„Mergem acolo să câștigăm”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.11.2015

Robertas Grabauskas, pivotul lui Gaz Metan Mediaș, a oferit pentru Total Baschet o declarație referitoarea la partida pe care echipa sa o dispută în fața lui BC Timișoara, în etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sportivul originar din Lituania spune că nu se gândește la altceva decât la victorie înaintea partidei de pe Bega:

„Cred că meciul de la Timișoara este unul dintre acelea pe care trebuie să le câștigăm. Nu contează dacă jucăm bine sau rău, important este să câștigăm deoarece acea echipă are dificultăți în acest moment. Mergem acolo să câștigăm, cu siguranță.”

Întrebat despre mutările făcute de BC Timișoara înaintea confruntării directe, Robertas Grabauskas spune că noul antrenor poate aduce un nou suflu încă de la primul meci:

„A venit un antrenor care poate aduce o nouă inspirație echipei, a fost o schimbare și pot juca mai bine. Totuși pentru noi contează doar cum noi jucăm și cum ne-am pregătit pentru acest meci.”

Pivotul lituanian spune că defensiva ar trebui să fie aspectul care să facă diferența între cele două echipe:

„În primul rând în defensivă. Vom încerca să câștigăm acest meci prin jocul defensiv, mai ales că în meciurile trecute defensiva noastră nu a fost nici pe aproape de una bună. ”

În final, întrebat despre atmosfera din cadrul lotului, Robertas a încheiat:

„Atmosfera este bună, împreuna cu băieții suntem ca o familie dar când când pierzi parcă toată lumea este obosită. Trebuie să fim concentrați și vom merge acolo să câștigăm.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Va asteptam.
    Oricum va asteapta un meci greu.

    cu 8 ani în urmă (07.11.2015) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Va asteptam.
    Oricum va asteapta un meci greu.

    cu 8 ani în urmă (07.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!