Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robertas Grabauskas, omul cu cele mai multe double-double-uri în prima jumătate a sezonului din LNBM

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.12.2015

După primele 11 etape scurse din sezonul 2015-2016 din Liga Națională de Baschet Masculin, reprezentând prima jumătate a stagiunii, s-au înregistrat nu mai puțin de 43 de double-double-uri, însă, în tot acest timp, niciun triple-double. 

Pivotul lituanian de la Gaz Metan Mediaș, Robertas Grabauskas, este liderul la acest capitol statistic cu 4 meciuri terminate în double-double, fiind urmat de 4 jucători cu 3 double-double-uri, 10 cu 2, respectiv 7 cu unul singur, după cum urmează:

4 - Robertas Grabauskas 

3 - Callistus Eziukwu, Noah Dahlman, Aleksndar Mladenovic, Jay Threatt

2 - Milos Bojovic, Aliaksandr Pustahvar, Ousmane Barro, Sean Barnette, Nenad Sulovic, Wilburn Amis IV, Ivan Ivanovic, Milivoje Bozovic, Slobodan Dundjerski, Kevin Hardy

1 - Rihards Kuksiks, Vyacheslav Bobrov, Bogdan Popescu, Pavel Marinov, George Toth, Salih Nuhanovic, Chris Cooper

Față de alte sezoane în care până în acest moment exista cel puțin un jucător care izbutea un triple-double, de această dată nimeni nu a înregistrat o asemenea performanță.

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!