Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Roberts Blumbergs este MVP-ul etapei a 17-a din Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.01.2023

Roberts Blumbergs este MVP-ul etapei a 17-a din Liga Națională

BC CSU Sibiu a obținut un succes crucial în etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Elevii lui Tomas Rinkevicius au trecut cu scorul de 85-72 de CSM Petrolul Ploiești și și-au asigurat astfel un loc în faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Roberts Blumbergs a fost exponențial în această victorie, iar evoluția sa i-a adus titlul de MVP al rundei în opinia redacției noastre. Letonul a marcat primul coș din acțiune pentru echipa sa din spatele semicercului și tot prin același procedeu a tăiat definitiv aripile prahovenilor în minutele de final.

Blumbergs a fost cel mai bun marcator al partidei în care a evoluat 37 de minute. El a strâns 26 de puncte și 7 recuperări, iar la final a totalizat 28 de unități la eficiență.

Roberts și-a îmbunătățit și procentajele deja impresionante. El a transformat 10/15 aruncări din acțiune, 5/7 din spatele semicercului și 5/8 din interiorul acestuia, respectiv 1/2 de la linia de libere.

Baschetbalistul de 24 de ani este cel mai bun marcator al Sibiului în acest sezon, cu o medie de 17.9 puncte. Pe meci, el mai strânge și 5.6 recuperări și o pasă decisivă pentru +18.5 la eficiență.

În ultima etapă din Conferința A, BC CSU Sibiu primește vizita celor de la CSM Târgu Jiu.

*foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!