Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Roland Stanciu, la primele puncte înscrise la seniori. Video

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.01.2022

Roland Stanciu, la primele puncte înscrise la seniori. Video

SCM Timișoara a pierdut duelul din deplasare cu FC Argeș Basketball, cu scorul de 95-73. Bănățenii au ajuns la opt eșecuri în competiția internă.

Cu toate acestea, oaspeții meciului din Trivale s-au putut bucura de prestația lui Roland Stanciu. Tânărul de 16 ani, aflat la a doua prezență în LNBM, a înscris primele sale puncte pentru echipa mare a bănățenilor.

Stanciu a evoluat preț de 16 minute și a încheiat cu 5 puncte și 5 pase decisive, capitol la care a fost liderul din tabăra formației lui Dragan Petricevic. El a avut 2/3 reușite din acțiune și 1/2 din afara semicercului. Datorită evoluției sale, fundașul timișorenilor a fost aplaudat și de suporterii echipei gazde și chiar încurajat de crainicul arenei la pauza dintre sferturile 3 și 4.

După partida din Trivale, tânărul de 16 ani a oferit în exclusivitate declarații pentru site-ul nostru:

„Mă simt foarte bine după acest meci. Știu că munca mea a dat roade și sunt foarte fericit. M-a bucurat acel standing ovation. Nu prea m-am putut concentra așa mult pe acel moment, fiind concentrat mai mult la joc, dar le mulțumesc fanilor. Sper că voi primi din ce în ce mai multe minute și că voi evolua din ce în ce mai bine.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Dragan Petricevic a vorbit și el pentru Baschet.Ro despre reușitele elevului său și a ținut să îi acorde meritele antrenorului de la juniori, Radenko Toroman.

„Meritul principal este al antrenorului de la juniori Radenko Toroman, iar faptul că anul trecut am făcut protocolul pe care îl avem și acum cu MP Sport, s-a dovedit de bun augur. E de un an și jumatate la noi, iar din vară se pregăteste și cu prima echipă, și cu U-18.”, a declarat tehnicianul leilor din Banat.

Următorul meci pentru SCM Timișoara este cel din etapa cu numărul 18, împotriva celor de la Dinamo București, în Sala Sporturilor „Constantin Jude”.

*foto: Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!