Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rolland Torok este noul jucător al lui CSO Voluntari

Rolland Torok este noul jucător al lui CSO Voluntari

Rolland Torok este noul jucător al lui CSO Voluntari. 

Baschetbalistul român de poziția 4 vine de la BC CSU Sibiu, unde în stagiunea precedentă a jucat 26 de meciuri în LNBM și a adunat medii statistice de 9.3 puncte (68% la două puncte, 40% la 3 puncte), 3.6 recuperări, 0,8 la eficiență și 10 la eficiență. 

Pentru baschetbalistul de 30, CSO Voluntari este a patra echipa din LNBM din carieră. El a mai jucat pentru CSM Oradea, U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu, dar și pentru Jaszberenyi KSE și Egis Kormend în Ungaria. 

Palmaresul lui Torok cuprinde un titlu de campion, două Cupe ale României și o Supercupă, toate câștigate în perioada 2015-2019, perioadă în care îmbrăca echipamentul lui U-BT Cluj. 

Până în momentul de față, CSO Voluntari i-a mai anunțat pe Vlad Moldoneanu, Marcu Badiu, Malcolm Lee și Ousmane Barro. De asemenea, deținătoarea Cupei României continuă colaborarea și cu antrenorul Sașa Ocokoljic.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu

7 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Un transfer
    reusit pentru Voluntari insa eu ma intreb daca nu are legatura cu o posibila retragere a lui Vlad Moldoveanu.

    Altfel, fata de alte sezoane, se observa o miscare mai timpurie in alcatuirea echipelor.

    cu 2 ani în urmă (28.06.2021)
    • uplifter:

      Voluntari
      Când ai bani, indiferent din ce surse, nu mai contează nimic altceva.
      O mutare care ma mira, nu cumva sa calcă pe picioare cu Moldoveanu, căruia i-a fost deja prelungita înțelegerea?

      cu 2 ani în urmă (28.06.2021)
    • pipzn:

      re
      Orice intelegere de prelungire poate sa cada atunci cand apar problemele medicale, vedeti cand a fost Moldoveanu la "U".

      Altfel, si pana la un punct, Torok poate fi rezerva "perfecta" pentru Moldoveanu: acelasi post, acelasi statut de jucator roman. In plus, daca situatia o va cere va putea sa duca mai multe minute fara probleme sau sa ramana titular pe acea pozitie.

      Iar cu banii de la Voluntari mai vedem. Deocamdata nu au fost confirmati niciunul din cei doi jucatori straini. Adica cei mai valorosi

      cu 2 ani în urmă (28.06.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da.
    Mulțumim Rolli Torok.
    Mult succes în continuare.

    În ce privește echipa care se conturează la Voluntari, sunt convins că sezonul viitor își vor depăși în campionat poziția de anul acesta. Clujul va continua să domine următorii 2 3 ani, în timp ce Oradea vrând nevrând va intra în reconstrucție.

    cu 2 ani în urmă (28.06.2021)
    • uplifter:

      Re:
      Numai următorii 2-3 ani? Glumesc, sper ca ai prins ideea.
      Pana la urma totul se rezuma la ce tot vorbim de atâta timp, de nenorociții ăștia de bani.
      Greu de crezut ca o alta echipa se va mai infiltra la nivelul de sus în afara de cele 4 din prezent de acolo, asa cum ați făcut-o voi o perioada.

      cu 2 ani în urmă (28.06.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    @uplifter
    Un jucător nu se calcă pe picioare cu un antrenor secund... și cu atât mai puțin cu cineva care e implicat și în conducerea unei echipe...

    cu 2 ani în urmă (28.06.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    .
    Mi se pare o mutare foarte importanta pentru Voluntari.
    Va avea un rol important, nu doar ca si backup al lui Vlad Moldoveanu. Odata cu venirea lui, cred ca McCarty si Borovnijak isi vor face bagajele. Probabil se va renunta si la Popescu sau Stanescu.

    cu 2 ani în urmă (29.06.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!