Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rolland Torok o părăsește și el pe CSO Voluntari

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
20.05.2023

Rolland Torok o părăsește și el pe CSO Voluntari

CSO Voluntari continuă să anunțe oficial despărțirile de jucători importanți din nucleul echipei din ultimele două sezoane. După Toddrick Gotcher, ilfovenii anunță că nu vor continua în stagiunea următoare nici cu Rolland Torok.

Baschetbalistul autohton în vârstă de 32 de ani s-a alăturat echipei în stagiunea 2021-22, după ce evoluase anterior pentru BC CSU Sibiu. În Liga Națională de Baschet Masculin, Rolli a bifat 65 de prezențe pe parchet în tricoul lui CSO Voluntari, reușind să obțină o medalie de argint în ediția anterioară de campionat.

Pe lângă această realizare, Torok a mai obținut un loc cinci alături de gruparea de la marginea Capitalei, dar și o Cupă a României în sezonul 2021-22, după ce echipa sa a învins-o pe SCM U Craiova în ultimul act al Final Four-ului organizat chiar de olteni. De asemenea, el a mai bifat și șase prezențe în grupele FIBA Europe Cup din această stagiune.

De-a lungul carierei sale, Rolland a mai evoluat la Jaszberenyi KSE, Egis Kormend, CSM Oradea, U-BT Cluj și BC CSU Sibiu. El are în palmares un titlu de campion, trei Cupe și o Supercupă, toate venite pe tărâmul României.

La capătul aventurii sale la Voluntari, Torok a avut și câteva gânduri pe care și le-a expus pe rețelele de socializare ale echipei:

„Sezonul acesta a fost un roller-coaster. De foarte multe ori am fost sus, dar de foarte multe ori am fost și jos. Vreau să mulțumesc în primul rând familiei pentru că a fost alături de mine, indiferent unde eram la momentul respectiv. Vreau să mulțumesc fanilor care au venit la meciurile noastre atât acasă, cât și în deplasare și sper că în anii următori Voluntari o să aibă și mai mulți fani pentru că merită și nu în ultimul rând coechipierilor și staff-ului tehnic, care a avut grijă de noi, care ne-a condus spre acest loc cinci sau dacă luăm pentru sezonul trecut medalia de argint și o Cupă, dar cel mai mult vreau să îi mulțumesc mamei mele care tot timpul m-a susținut, chiar dacă acum nu mai este printre noi. Vreau să țin amintire cele două sezoane întregi. Toată lumea spune că ar alege Cupa sau locul doi, dar eu vreau să rămân cu toți acești doi ani.”

*foto: fiba.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    As putea sa jur
    Ca finala cupei castigata de Voluntari a fost cu Oradea.

    cu 11 luni în urmă (21.05.2023)
    • Istrate David:

      Cupa
      Sigur, finala câștigată în 2021 a fost cu Oradea. Dar finala câștigată în 2022, in care a jucat și Rolli, a fost cu Craiova.

      cu 11 luni în urmă (21.05.2023)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Greseala mea!
    Chiar nu imi puteam imagina ca au castigat de 2 ori cupa..

    cu 11 luni în urmă (21.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!