Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ronald Ross și-a prelungit contractul cu Keravnos pentru încă un sezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.04.2016

Ronald Ross a parafat o nouă înțelegere cu Keravnos și va evolua și în viitor în Cipru. Americanul a ajuns la formația cipriotă în urmă cu două luni, după ce s-a despărțit de BCM U Pitești, echipă alături de care a început sezonul competițional 2015/2016.

La Keravnos, Ron Ross s-a oprit în semifinalele campionatului după ce a fost învins cu 3-1 la general de APOEL Nicosia, echipă la care evoluează Callistus Eziukwu, fostul pivot al Energiei Târgu Jiu. Keravnos s-a oprit în semifinale după a beneficiat de avantajul terenului propriu, după ce a terminat pe doi sezonul regulat.

În Cipru, Ron Ross a bifat 9 partide și a avut cifre de 13.8 puncte, 6.7 recuperări, 3.9 pase decisive și 2.2 intercepții.

Ronald Ross și-a trecut în CV multe echipe din diferite țări. A jucat în Italia la univer Castelletto Ticino, în Germania la Ludwinsburg, Artland Dragons și Mitteldeutscher, în Israel la Maccabi Giva și Maccabi Haifa, în Croația la Jolly Sibenik și în Franța la Le Portel.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!