Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Rar am văzut o asemenea calitate la o echipă”

Tudor Costescu: „Rar am văzut o asemenea calitate la o echipă”

BCM U Pitești a suferit o nouă înfrângere în compania lui CSM CSU Oradea, 79-59 și este condusă cu 2-0 la general. 

După cea de-a doua înfrângere consecutivă din Arena Antonio Alexe, Tudor Costescu, antrenorul principal al argeșenilor, a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor: 

Un meci cu un învingător merituos. Tot creditul pentru adversarii noștrii de astăzi. Au avut o inspirație ieșită din comun și rar am văzut o asemenea calitate la o echipă...să înscrie două meciuri la rând în toate momentele importante din acțiuni individuale absolut imposibile. Acest lucru i-a făcut să țină mereu o distanța confortabilă, deși noi am făcut un efort destul de bun în apărare. 

Pe de altă parte au jucat riscant și au câștigat. Am avut 36 de aruncări de trei puncte, capitol la care, din păcate, am avut o zi înfiorătoare. Cred că peste 80% din aruncări au fost deschide, prin urmare nu am ce să le reproșez băieților...au fost selecții corecte, dar din păcate nu a fost ziua noastră astăzi. În spațiul de trei secunde nu am reușit să ne facem treaba ca de obicei, avem de ceva timp probleme în a executa și a marca de acolo...

Seria dintre cele două formații se mută la Pitești. Astfel, următorul meci dintre cele două formații este programat pe data de 31 mai de la ora 18:00 în Sala Trivale. 

Antrenorul lui BCM U Pitești și-ar dori ca echipa sa să întoarcă rezultatul, însă este conștient că acest lucru este unul greu de realizat: 

Nu știu ce să spun. E foarte greu să mă pronunț în acest moment. Mi-aș dori foarte mult să ne întoarcem la Oradea, dar ar fi foarte greu...trebuie să schimbăm multe lucruri și să ne refacem foarte bine pentru că jucăm în fața unei formații foarte greu de învins. 

*foto: facebook/ BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!