Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

S-a aflat locul de disputare al preliminariilor Basketball Champions League

S-a aflat locul de disputare al preliminariilor Basketball Champions League

Din cauza pandemiei de coronavirus, conducerea Basketball Champions League a luat decizia de a schimba formatul preliminariilor. Așadar, acestea nu se vor mai juca tur-retur, ci vor fi organizate patru turnee, fiecare având câte patru participante.

U-BT Cluj-Napoca va juca alături de KK Igokea, Fribourg Olympic și CP Sporting într-un turneu ce va avea loc în Botevgrad, Bulgaria, în perioada 23-25 septembrie. În 23 septembrie, U-BT Cluj-Napoca se va duela cu KK Igokea, în timp ce Fribourg Olympic se duelează cu CP Sporting. Finala ar urma să aibă loc în data de 25 septembrie.

Așadar, U-BT are nevoie de două victorii pentru a se califica în grupele Basketball Champions League. Ultimii doi jucători, Gregory Vargas și Karel Guzman au ajuns în Cluj-Napoca la finalul săptămânii trecute, însă venezueleanul va fi nevoit să petreacă două săptămâni în carantină. Prin urmare, alb-negrii vor putea începe antrenamentele în formulă completă de-abia în 6 septembrie.

În schimb, KK Igokea a început deja pregătirile și a efectuat cel puțin un meci de pregătire până la această oră.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ...
    Interesanta locatia. E cam acelasi drum (ca si timp) atat pentru noi cat si pentru Igokea. Minusul nostru cred ca o sa fie omogenitatea, dar din pacate nu avem ce face. O sa aiba cam maxim2 saptamani in care o sa se antreneze efectiv cu mingea ca si echipa. Totul depinde de forma fizica pe care o au Petrica si Vargas care o sa inceapa ultmii pregatirea fizica alaturi de ceilalti jucatori. Trebuie sa recunosc ca nu am inteles aducerea unui pg pe stilul Vargas, dar sper ca experienta lui sa se vada, iar posibila lipsa de omogenitate sa fie depasita prin experienta jucatori precum Petrica, Stipanovic si de ce nu Tarolis si Zganec care chiar daca sunt tineri cunosc filozofia de joc a lui Dule. Calificarea pare grea, dar sper ca nu si imposibila.

    cu 3 ani în urmă (26.08.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Cam nasol
    Nicio șansă de omogenizare la nivelul celorlalte competitoare. Totul pe forma individuală la ora jocurilor. Totuși e bine că se joacă pe teren neutru. Eu sper într-o amînare de 1-2 săptămîni...

    cu 3 ani în urmă (26.08.2020)
    • Benjamin:

      ...
      Eu sincer speram la o planificsre initiala a mini-turneului undeva la inceput de octombrie, dar acuma sincer nu cred ca mai e cale de intors. Cam cred ca asta e programul definitiv si trebuie sa ne adaptam cum putem.

      cu 3 ani în urmă (26.08.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!