Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca va găzdui Final Four-ul Cupei României

Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca va găzdui Final Four-ul Cupei României

FRB a anunțat astăzi, 20 ianuarie, în cadrul ședinței Consiliului Director, că orașul Cluj-Napoca va găzdui pentru al doilea an consecutiv Final Four-ul Cupei României.

Însă, față de anul trecut, turneul va fi găzduit de Sala „Horia Demian”, după ce în sezonul precedent competiția s-a desfășurat la BTArena. Motivul? Duelul de Fed Cup dintre România și Rusia.

La tragerea la sorți care a avut loc tot astăzi s-au stabilit și cele două semifinale.

Este vorba de duelul U-BT Cluj – SCM Timișoara și CSM CSU Oradea – Dinamo Știința.

Turneul final 4 de la Horia Demian se joacă în zilele de 9 și 10 februarie.

*foto: Adrian Bugariu / CSU Sibiu

8 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Parere
    In conditiile in care 3/4 echipe participante sunt din zona si se cam stie cati vor face deplasarea (ma gandesc la oradeni in special) cred ca sala aleasa este prea mica. Pe de alta parte, daca voi putea intra cu abonamentul normal (exista loc rezervat si in sala Horea Demian), pentru mine e in regula.

    Altfel cel putin pana acum si in actualul sezon de Cupa Romaniei cred ca pentru Oradea s-au aliniat astrele bine.

    cu 4 ani în urmă (20.01.2020)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      @pipzn
      Ma poți lămuri de ce s-au aliniat astrele pt Oradea? Nu cred ca Timișoara e mult peste Dinamo (de fapt clasamentul o poziționează peste Timișoara), iar faptul turneul final se joacă în CJ, nu prea se potrivește cu ce spui tu.

      cu 4 ani în urmă (20.01.2020)
    • pipzn:

      @ajax
      Aprecierea mea e legata nu de locurile din clasament ci de senzatiile cu care am ramas vazand toate jocurile lui "U" cu Timisoara respectiv Dinamo din acest sezon de pana acum (si nu numai) + cateva jocuri televizate ale celor doua cu alte echipe.
      Presupunand ca nu vor mai exista transferuri pana atunci, lipsa lui Badiu se va simti la Dinamo mai mult decat ar crede unii la prima vedere.
      In ceea ce priveste Timisoara, singurul avantaj clar pentru "U" ar fi daca vor avea din nou probleme cu banii si nu vor manifesta foarte mult entuziasm.

      Oricum ma bucur ca nu exista seminfinala Oradea-Cluj.

      cu 4 ani în urmă (20.01.2020)
    Raspunde
  • pipzn :

    Mda
    Acum am vazut: 9 si 10 feb. adica duminica si luni!
    Daca vor pune niste ore "interesante" luni atunci sunt sanse sa ramana locuri libere in sala

    cu 4 ani în urmă (20.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      E bine pt noi in HD
      La finala cu Oradea umplem sala, punem presiune si castigam cupa! 😀
      Mult mai usor sa faci atmosfera in HD decat in Polivalenta. Decizie buna, dpdv al interesului sportiv si probabil si al banilor..

      cu 4 ani în urmă (20.01.2020)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    on fire!
    Nimeni nu observă regula Cupei conform căreia gazda pierde de fiecare dată? Din acest motiv evident nu am organizat noi, deoarece stafful echipei a stabilit ca 2020 e anul Cupei și al Campionatului... Așa că venim la Cluj în HD și sărbătorim! Până atunci facem o repetiție cu public in Europa poimâine, ca să echilibrăm grupa cu o victorie.

    cu 4 ani în urmă (20.01.2020)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      curios Karl,
      in comentariul la vorbele lui Cuic apelezi la ratiune si acum o dai pe misticism ! Superstitia o fi existind , dar adevarul este ca va fi o Cupa echilibrata si nu ma hazardez sa dau un pronostic nici macar pentru o finala 100% U-Oradea, ca si anul trecut ne dadeam mari favoriti cu Sibiul si uite ce a iesit. Eu as merge pe alta superstitie ( asa sa ne ridem putin ), in ultimul timp finala a fost cistigata de echipa venita din semifinala 1. In cazul asta cine va sarbatorii ?

      cu 4 ani în urmă (21.01.2020)
    • CSM CSU Oradea nailman:

      nu dăm rest nici măcar la Cupă
      După cum a confirmat și Frida, buldogul francez al lui Bobo, care a ales între Purina și KFC pe cea de-a doua, în anul ăsta finala Cupei va fi câștigată de către echipa care va câștiga semifinala ei! Mai simplu, cine bate miercurea asta ia și Cupa... Chestie de psihic, clujul știe că finishul ne aparține și deja încep să se spargă!

      cu 4 ani în urmă (21.01.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!