Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sala Olimpia a fost inaugurată în cursul serii de vineri (04.10)

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.10.2013

Sala Olimpia a fost inaugurată cu fast în cursul serii de vineri. Noua sală polivalentă din Ploiești, cea în care își dispută jocurile de pe teren propriu campioana în exercițiu a României, CSU Asesoft, a fost inaugurată cu ocazia unui meci demonstrativ între prahoveni și Steaua CSM EximBank București.

Construcția modernizată, cu o capacitate de 3.500 locuri a găzduit o seară în care pe lângă baschet, cei prezenți au avut parte și de muzică live, concursuri și premii. De asemenea, cu această ocazie a fost prezentat și lotul lui CSU Asesoft Ploiești pentru sezonul competițional 2013/14.

Primul joc oficial în noua sală este programat pentru miercuri (09.10), când Asesoft primește vizita echipei BCM U Pitești. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport, cu începere de la ora 17.

Foto: Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Sala
    Pana la urma cum se vede? de sus si de pe laterale? Ca la cum e dspusa lumea cred ca nu se vede tot terenul in continuare! Oricum la hanbal ii clar ca nu se vede, dar.....

    P.S. sper sa nu sara iar careva cu lectii de PCR!

    cu 10 ani în urmă (05.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!