Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost dată în sfârșit în recepție

Eduard Popa

Eduard Popa
22.02.2018

Lucrările de modernizare și extindere a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu au fost finalizate cu o întârziere de mai bine de un an și jumătate. Recepţia a avut loc marţi, 20 februarie.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii au inspectat lucrările, iar autorităţile locale spun că investitorul nu a avut nimic de obiectat. La semnarea recepţiei au participat reprezentanţi ai firmei constructoare, reprezentanţi ai Primăriei Târgu Jiu, dar şi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Târgu Jiu.

„Sunt bucuros că lucrurile au demarat aşa cum ne aşteptam şi că procedura a fost încheiată. Din acest moment putem face demersurile pentru obţinerea autorizaţiei de funcţionare”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu. 

Investiţia s-a ridicat la aproximativ 2 milioane de euro. Lucrările de modernizare şi extindere au fost demarate în 2016 şi trebuiau să fie gata, conform planului iniţial, în acelaşi an.

Sala de sport este una modernă şi are o capacitate de 1223 de locuri. Inaugurarea obiectivului va avea loc la sfârşitul lunii martie, odată cu desfăşurarea Campionatului European de Box Under 22.

Pe parchetul din noua Sală a Sporturilor va juca și echipa de Liga întâi de baschet masculin, ACS Târgu-Jiu, continuatoarea defunctei Energiei Târgu-Jiu care a retrogradat și a falimentat cu mare tam-tam la sfârșitul sezonului 2015-2016.

Galerie foto: 

*foto: facebook Primăria Municipiului Târgu-Jiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    :D
    sala moderna de 1200 locuri in 2018 intr-o tara de 20 milioane.Ceausescu le facea mai mari tovarasi :))

    cu 6 ani în urmă (23.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!