Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Salih Nuhanovic: „Phoenix Galați este o echipă foarte bună și știm că nu va fi un meci ușor”

Valentin Todea

Valentin Todea
17.04.2016

Gruparea bihoreană joacă în această seară primul meci al seriei din play-off cu Phoenix Galați. Partida va lua startul la ora 20 și va putea fi urmărită la Digi Sport 4. Înaintea acestei confruntări, Total Baschet a luat legătură cu pivotul orădenilor, Salih Nuhanovic.

Vorbind despre urmările eșecului din ultimul act al Cupei României, sportivul sloven a precizat următoarele:

Am trecut peste înfrângerea din finala Cupei României, important este să lăsăm trecutul în urmă și să luptăm aici și acum pentru ziua de mâine, deoarece ne așteaptă meciuri importante. Nu ne-am pierdut încrederea datorită finalei pierdute. Această experiență ne-a făcut mai puternici și ne-a dat mai multă energie să luptăm mai tare.

Întrebat fiind despre oponentul de astăzi, jucătorul a lăudat echipa de pe Dunăre:

Phoenix Galați este o echipă foarte bună și știm că nu va fi un meci ușor. Trebuie să luptăm 150% și să nu îi lăsăm să vină pe terenul nostru să ne învingă.

Referitor la rolul pe care acesta îl joacă la CSM Oradea, Salih a spus:

Îmi place faptul că antrenorul are încredere în mine. El mă ghidează bine și asta mă ajută să-mi îmbunătățesc abilitățile de la joc la joc. Încerc să-mi ajut coechipierii în special pe faza defensivă unde încerc să opresc adversarul din a înscrie puncte ușoare, iar în ofensivă să fiu atât de activ pe cât este posibil.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Da
    Mai ales daca joci cum o faci de cateva meciuri bune si iar nu avem om sub panou, clar trebuie sa dati 150%.

    cu 8 ani în urmă (17.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Cum Galatiul e o echipa construita pt aruncările de pe semicerc (inclusiv pivotul prefera aruncările de pe semicerc) nu cred ca Salîn prinde echipa. Poate doar dacă Zeno nu e ok.
    Sper sa văd o echipa cu Will și Zeno pe poziția 1, fără improvizații gen Petrisor. Aștept un meci spectaculos iar noi sa ne respectam statutul de favorita.

    cu 8 ani în urmă (17.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!