Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Santa, Boian și Cezar Stănescu completează lotul lui CSM București

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.08.2012

CSM București și-a definitivat lotul de jucători. În această vară echipa pregătită de către Hristu Șapera a recrutat trei jucători străini și alți trei baschetbaliști autohtoni.

Dacă cei străini au fost deja prezentați, în acest text îi vom face cunoscuți pe români. Aceștia sunt: Szabolcs Santa, Octavian Boian și Cezar Stănescu.

Santa (foto) a fost transferat de la U Mobitelco Cluj-Napoca. El măsoară 2.08 metri, are 25 de ani și evoluează pe poziția 5. Aflat actualmente în cantonamentul echipei naționale, Szabolcs a bifat 25 prezențe în sezonul 2011/12, cu medii de 1.2 puncte, 1.0 recuăerări și 1.5 la eficiență în 4.1 minute pe meci. De-a lungul carierei el a mai evoluat la BC Mureș.

Boian sosește de la CSȘ Giurgiu. Octavian măsoară 1.96 metri, și este fundaș. El a jucat zece meciuri în returul ediției precedente de campionat avâne medii de 0.4 puncte, 0.2 recuperări și 1.0 posesii pierdute în 3.4 minute pe meci. De-a lungul carierei, Boian a trecut pe la SCM U Craiova, CSU Brașov și CS Otopeni.

Stănescu revine la CSM București. Ultima dată el a evoluat la Farul Constanța, club alături de care a obținut promovarea în Divizia A. În prima parte a sezonului 2011/12, Cezar a jucat la CSȘ Giurgiu, în primul eșalon, bifând 11 prezențe cu mecii de 15.4 minute, 3.2 puncte, 2.2 pase decisive și 2.1 recuperări cu 2.5 posesii pierdute. De-a lungul carierei, Stănescu a mai jucat, pe lângă CSM București și CSȘ Giurgiu, la Steaua București și CSU Ploiești.

Cu cei trei jucători acontați, CSM București a definitivat lotul de jucători, urmând să înceapă pregătirea sezonului competițional 2011/12 cu un lot ce cuprinde 13 jucători.

Acesta este alcătuit din următorii:

- fundași: Goran Martinic, Claudiu Fometescu, Steve Sir, Cezar Stănescu, Octavian Boian
- extreme: Garry Gallimore, Ivan Bosnjak, Aurel Urucatu
- pivoți: Virgil Căruțașu, Aaron Pogue, Damjan Kandic, Andrei Vizitiu, Szabolcs Santa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!