Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Santa la cea mai buni prestație stagională

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.11.2013

Szabolcs Santa a izbutit cea mai bună prestație stagională. Pivotul Stelei CSM a contribuit la victoria asupra lui Farul Constanța, scor 108-58.

În 23 minute pe parchet, Santa a avut 6/7 la aruncările din acțiune și 3/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte. El a contribuit cu 3 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții, fără posesie pierdută pentru un coeficient de 19 la eficiență, respectiv 43 la capitolul +/-.

În nouă partide disputate, Santa are medii de 3.8 puncte, 2.0 recuperări și 0.7 posesii pierdute pentru 4/6 la eficiență și 2.2 la +/- în 10:54 minute. El are 71% la aruncările din acțiune și 44% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!