Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sașa Ocokoljic: „Acesta nu este tipul de meci care să îmi placă”

Sașa Ocokoljic: „Acesta nu este tipul de meci care să îmi placă”

CSO Voluntari a trecut de CS Dinamo București cu scorul de 105 la 90 și a început turneul 10 cu o victorie. 

La finalul partidei, una mai echilibrată decât o arată scorul final, antrenorul ilfovenilor,  Sașa Ocokoljic a declarat: 

Meciul a fost foarte dificil deoarece ei au jucat cu foarte multă energie, iar pentru noi, acesta a fost al 10-lea meci într-un interval de 20 zile. Acesta nu este tipul de meci care să îmi placă. Am încasat foarte multe puncte...De obicei, primim în medie 67 puncte pe meci, iar astăzi am primit 90. Dinamo a jucat foarte bine, a fost de neoprit în ofensivă în  primele trei sferturi, dar efortul nostru din ultimul sfert a decis soarta jocului. În ultimul sfert am început și să ne apărăm, acest lucru a fost cheia partidei. Îmi felicit băieții deoarece am avut un program foarte aglomerat după Cupa României. De asemenea, vreau să felicit echipa lui Dinamo pentru meciul foarte bun făcut în această seară.

Turneul 10 continuă astăzi, 2 aprilie, pentru ilfoveni. Câștigătoarea Cupei României va juca de la ora 18:45 cu SCM U Craiova.

Pentru mâine, avem nevoie de energie. Cum am mai spus-o, nivelul nostru de energie nu este cel mai ridicat din cauza programului avut în ultima perioadă. Trebuie să dăm 150% pentru a câștiga împotriva unui adversar dificil, care știe bine jocul de baschet. Va trebui să răspundem cu o energie bună și să respectăm planul tactic, a concluzionat tehnicianul sârb.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!