Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sașa Ocokoljic: „Adversarul nostru este fără doar și poate cea mai puternică echipă din ligă”

Sașa Ocokoljic: „Adversarul nostru este fără doar și poate cea mai puternică echipă din ligă”

CSO Voluntari se pregătește pentru prima finală din LNBM în istoria clubului, ilfovenii ajungând în ultimul act fără să piardă în playoff-ul ediției 2021-2022. Primele două meciuri ale finalei se vor juca pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca, pe 26 și 28 mai.

Sașa Ocokoljic a prefațat pentru csovoluntari.ro finala cu U-BT Cluj, având cuvinte de laudă la adresa alb-negrilor, campionii în exercițiu. Tehnicianul Voluntariului se așteaptă la o luptă frumoasă între echipe, fiecare având câte două victorii în meciurile directe din acest sezon:

„După o prestație excelentă în primele două runde de Play-Off, am reușit să ne calificăm pentru prima oară în istorie în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Cred că după două Cupe ale României și o prezentă în SuperCupa României în doar doi ani este o mândrie că avem deja o medalie garantată și în campionat, dar asta nu înseamnă că nu vom da totul pentru aur.

Adversarul nostru este fără doar și poate cea mai puternică echipă din ligă, cu un sezon de invidiat lăsat în urmă, o echipă față de care avem un respect imens pentru tot ce au realizat.

Ei sunt favoriții, având atât calitate individuală și de grup, cât și avantajul terenului propriu, însă sunt convins că și noi avem punctele noastre forte și vom face această finală foarte interesantă. O finală de care publicul iubitor de baschet din România și nu numai se va bucura.

U-BT e o formație a cărui joc se bazează foarte mult pe fizic, capabili să joace agresiv, dar și să înscrie din diverse situații de joc, în frunte cu punctele din tranziție în meciurile de acasă.

Ambele combatante la titlu se cunosc foarte bine. Deja avem 4 meciuri jucate în acest sezon, cu 2-2 la general, deci mă aștept la o luptă frumoasă între două echipe care au arătat pe parcursul întregului an că merită să fie aici.”

Finala sezonului 2021-2022 în LNBM debutează joi, 26 mai, în BTarena începând cu ora 19.30, meciul fiind transmis în direct pe Digisport 2, Prima Sport 1 și YouTube FRB TV.

*foto: Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!