Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasa Ocokoljic: „Dedicăm această victorie lui Dado”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.03.2015

Sasa Ocokoljic (stânga), antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești ne-a oferit o amplă declarație la finalul meciul câștigat de campioana în exercițiu cu scorul de 71-67 în fața lui BC Timișoara. Tehnicianul sârb a ținut să dedice victoria în numele său și al întregii echipei lui Vladimir Arnautovic, cel care din cauza unor probleme medicale este departe de echipă. Sârbul a vorbit și despre partida cu Timișoara în sine, o partidă care a fost câștigată de jocul defensiv în opinia antrenorului. Sasa Ocokoljic este foarte bucuros că echipa prahoveană a trecut toate hopurile de până acum și se așteaptă la un play-off infernal:

„În primul rând vreau să spun că împreună cu jucătorii dedicăm această victorie lui „Dado”, care este acum Serbia și cum bine știți are ceva probleme de sănătate. El a pus suflet, a pus totul la această echipă. A fost antrenor și jucător aici timp de 9 ani, iar inimile și sufletele noastre sunt alături de el. Noi evoluăm cu mai mult suflet și mai multă energie jucând pentru el. Îl așteptăm să revină curând și să continue munca pe care am început împreuna și pentru a o termina în direcția dorită.

Despre meci, știam că Timișoara este într-adevăr o echipă bună. Cu 7-8 jucători foarte buni, toți foarte experimentați, toți știu ce să facă cu mingea și foarte rapizi și periculoși din spatele semicercului de 3 puncte. Ceea ce a decis meciul este cu siguranță defensiva noastră. Am primit sub 70 de puncte, acesta fiind principalul nostru obiectiv. Într-adevăr în ofensivă am făcut câteva greșeli dar poate toată lumea a fost puțin obosită după efortul defensiv, toată lumea a dat 100% în apărare. Ceea ce am greșit în atac am acoperit cu o apărare foarte bună. Am câștigat meciul ca o echipă, nu contează cine a marcat mai mult.

Ne-am asigurat prima poziție după sezonul regulat. Avem ultimul meci cu U Cluj și fără a subestima Clujul trebuie să câștigăm. Acum nu depindem de alte rezultate. Depindem doar de noi, să câștigăm ultimul meci în fața Clujului și să ne asigurăm avantajul terenului propriu pe toată durata play-off-ului.

Totuși aș mai vrea să spun că am trecut peste o perioadă foarte dificilă. În primul rând am pierdut 5 jucători față de începutul sezonului. După aceea a fost acel mare șoc când finanțatorul nostru principal, Sebi Ghiță a decis să se retragă din baschet. Și al treilea mare șoc este acum cu „Dado” deoarece nu este cu noi. A trebuit să trecem peste toate aceste situații, cu o echipă care joacă într-adevăr ca o echipă dar care poate nu are calitatea echipei de la început. Nu contează că terminăm pe primul loc după sezonul regulat. Va fi o adevărată luptă deoarece toate cele 8 echipe, după cum ați văzut Timișoara care va termina probabil pe 4, 5 sau 6, pot învinge pe oricine. Play-off-ul va fi extrem de dificil pentru toată lumea. Veți vedea că toate meciurile vor fi extrem de strânse.”

5 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    PO
    In play-off Asesoft-Oradea si Steaua-Pitesti

    cu 9 ani în urmă (15.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    Dado
    Oare nu am eu impresia ca Dado isi cauta echipa ce ziceti voi???????????

    cu 9 ani în urmă (15.03.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    Dado
    Si asta e posibil! Dar eu nu as risca sa fac o asemenea afirmatie! Oricum, ii urez multa sanatate!

    cu 9 ani în urmă (15.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Din păcate
    Ar fi fost bine pentru el ca motivul să fie căutarea unei echipe. Din păcate cauza este chiar aia invocată. Şi nu e o chestie uşoară. Cu toate că uneori l-am criticat, mi-aş dori sincer să se întoarcă şi să stea aici până iese la pensie. La urma urmei nişte meciuri sau nişte titluri nu sunt cele mai importante lucruri în viaţă. Sănătate, Dado!

    cu 9 ani în urmă (15.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    Dado
    Ii urez sanatate si sa se intoarca cu bine la echipa - nu cred ca a plecat doar asa, de feur de coucou! Frumos gestul echipei, sper sa il imbarbateze... vibratiile bune ajuta inotdeauna!

    cu 9 ani în urmă (15.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!