Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sașa Ocokoljic: „E devreme să discutăm despre o luptă la titlu”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
15.03.2022

Sașa Ocokoljic: „E devreme să discutăm despre o luptă la titlu”

U-BT Cluj Napoca a trecut pentru a doua oară în această stagiune de CSO Voluntari. Ardelenii s-au revanșat pentru eliminarea din Cupa României și au trecut cu scorul de 97-75 de ilfoveni, în propriul fief.

La finalul confruntării, Sașa Ocokoljic a acordat un interviu exclusiv pentru baschet.ro, în care a vorbit despre colapsul elevilor săi din a doua jumătate a încleștării.

„În prima repriză am controlat jocul și ne-am ținut foarte bine. La pauză le-am spus băieților că ei vor ieși foarte montați. Vor juca fizic pentru că asta încearcă ei, să joace la limita faultului. Asta au făcut și a fost cheia partidei. O mică problemă a fost absența lui Malcom Lee, care este unul dintre cei mai agresivi jucători ai noștri. La fiecare posesie au fost foarte duri.”

În sfertul trei, tehnicianul ilfovenilor a fost eliminat după ce i-a fost acordat al doilea fault tehnic, dar a preferat să nu vorbească despre acest incident.

„Nu trebuie să mă întrebați pe mine. Nu eu mi-am acordat acel fault tehnic. Nu știu dacă a existat un motiv, dar asta a fost decizia arbitrului.”

În final, Sașa a fost întrebat despre o posibilă luptă între cele două echipe pentru coroana din Liga Națională.

„Nu cred că cineva poate vorbi deja despre o luptă la titlu cu aproximativ 10 meciuri rămase de jucat pentru fiecare echipă. Mai sunt multe lucruri în joc. Unele echipe au restanțe, un program dificil, iar altele au o perioadă mai ușoară înainte de play-off. Și noi avem multe meciuri în luna lui martie. Avem deja cinci dispute în această lună și o vom ține așa până pe 15 aprilie, pe când altele joacă o dată pe săptămână. Deci e devreme să discutăm de așa ceva. A fost o partidă frumoasă, între două echipe bune. Cluj s-a folosit de avantajul agresivității, iar acolo ne-au învins.”

Următorul meci pentru CSO Voluntari va avea loc sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 18:00, împotriva celor de la FC Argeș Basketball.

*foto: Facebook-CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!