Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sașa Ocokoljic și Darko Planinic, declarații în urma înfrângerii cu Craiova

Sașa Ocokoljic și Darko Planinic, declarații în urma înfrângerii cu Craiova

CSO Voluntari a cedat în etapa a patra a grupei H din FIBA Europe Cup, 60-74 în Sala Olimpia din Ploiești în derby-ul românesc al competiției împotriva celor de la SCM U Craiova. Oltenii merg în faza următoare după acest rezultat.

Sașa Ocokoljic a vorbit pentru Metropola TV după eșecul în fața Craiovei, tehnicianul celor de la CSO Voluntari spunând că echipa lui nu a jucat bine:

„Nu pot avea o concluzie rapidă după un asemenea eșec, dar cred că în mare parte situația este clară. Ei au jucat mai bine, le-au intrat aproape toate aruncările în prima repriză. Noi n-am jucat bine. În defensivă am avut greșeli pe care nu ni le permitem. Cum am spus-o, în atac avem mari probleme și aici nu vorbim doar despre procentaje, ci despre luarea deciziilor. Consider că defensiva bună a Craiovei a avut o contribuție importantă în victoria lor.”

Întrebat despre acea revenire din sfertul trei, Ocokoljic a spus:

„A fost doar o perioadă scurtă în care ne-au reușit câteva lucruri. Pe de o parte am ratat unele aruncări și pe apărare n-am fost atenți așa cum trebuia. Am căzut după ce am ratat 2-3 aruncări deschise și le-am dat oportunitatea să vină în replică cu unele aruncări de trei puncte. Sigur, ei au avut 60% procentaj de la distanță, noi 20%, au fost și alte detalii, dar din nou, trebuie să fim mult mai buni.”

Darko Planinic a vorbit și el pentru Metropola TV după meci, pivotul terminând cu 8 puncte și 4 recuperări acest duel:

„Felicitări Craiovei pentru victorie, e un eșec dureros pentru noi. Le-am lăsat prea multe puncte ușoare, recuperări ofensive și aruncări deschise. E greu să câștigăm dacă jucăm în acest fel. Au avut procentaje foarte bune din acțiune, a fost foarte greu să ne duelăm cu acest aspect și în cele din urmă scorul reflectă realitatea.”

CSO Voluntari are nevoie de victorii în ultimele două jocuri ale grupei H pentru a spera la calificarea în faza următoare alături de SCM U Craiova.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!