Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sașa Ocokoljic și Tekele Cotton, declarații după primul meci în grupele FIBA Europe Cup

Sașa Ocokoljic și Tekele Cotton, declarații după primul meci în grupele FIBA Europe Cup

CSO Voluntari a debutat cu stângul în grupa H a FIBA Europe Cup, scor 61-70 pe terenul lui SCM U Craiova miercuri seara (12.10).

Sașa Ocokoljic și Tekele Cotton au oferit câteva declarații după meci după cum notează gds.ro, antrnorul ilfovenilor spunând pentru început că a fost un duel greu, așa cum a anticipat:

„A fost un meci greu, așa cum am anticipat. Craiova a jucat bine în presezon și în campania europeană de până acum. În special ne așteptam să fie greu pentru că erau acasă. Au jucat cu mult caracter și au avut multă dorință de victorie. Nouă ne-au lipsit aceste detalii. Le-am permis multe puncte pe a doua șansă, mai ales în special în al treilea sfert și au făcut diferența. Am încercat să revenim și asta a fost istoria partidei.”

„Cred că este timpul să arătăm ceva pe teren și să punem deoparte scuzele”

Întrebat despre șansele ilfovenilor să meargă mai departe în competiție, antrenorul a spus:

„O să vedem. A fost doar primul joc. Am jucat și fără Vasiliauskas. Sunt încă cinci meciuri în grupă. Să zicem că nu suntem în cea mai bună situație, pentru că nu o să jucăm la Voluntari meciurile de pe teren propriu. Am văzut cât înseamnă terenul propriu în acest joc. Cred că este timpul să arătăm ceva pe teren și să punem deoparte scuzele.”

CSO Voluntari stă în campionat cu ocazia acestui final de săptămână și are ocazia să pregătească meciul cu Norrkoping Dolphins de miercurea viitoare din FIBA Europe Cup:

„Da, jucăm la Ploiești în FIBA Europe Cup și trebuie să ne pregătim pentru jocul cu Norrkoping. Cu siguranță este un moment dificil pentru noi fiindcă nu ne-am antrenat mult și am avut un program încărcat în această perioadă, dar asta este, nu ne putem plânge. Felicit din nou Craiova, au meritat să câștige și le doresc toate cele bune. În privința noastră rămâne de văzut ce putem face pentru a devein mai buni în viitor.”

Tekele Cotton, autor a 6 puncte și 8 recuperări, a fost scurt în declarații:

„E o înfrângere dureroasă, dar felicitări lor pentru jocul bun. Trebuie să ne revenim.

Au meritat să câștige, au avut spirit și publicul i-a ajutat.

Noi trebuie să rămânem concentrați pe fiecare meci în parte și trebuie să ne respectăm oponenții. Am văzut ce se poate întâmpla.”

În runda a doua din FIBA Europe Cup atât Craiova, cât și Voluntari o să joace miercuri, 19 octombrie, de la ora 20.00. Oltenii se deplasează pe terenul lui Hakro Merlins Crailsheim, iar ilfovenii primesc la Ploiești vizita lui Norrkoping Dolphins.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!