Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sașa Ocokoljic: „Suntem entuziasmați să debutăm ca și club în FIBA Europe Cup”

Sașa Ocokoljic: „Suntem entuziasmați să debutăm ca și club în FIBA Europe Cup”

CSO Voluntari debutează astăzi, 29 septembrie, în cupele europene. Gruparea ilfoveană o întâlnește pe Benfica Lisabona în preliminariile FIBA Europe Cup, într-un joc disputat în arena lui Donar Groningen.

Iată ce a declarat Sașa Ocokoljic înaintea confruntării cu Benfica:

„Suntem entuziasmați să debutăm ca și club în Fiba Europe Cup și, de asemenea, cred că nivelul baschetbalistic pe care îl arătăm în acest început de sezon ne permite să luptăm pentru un loc în faza grupelor. Primul nostru adversar este foarte puternic, un club cu istoric important în competițiile FIBA. De asemenea, în special în acest an au investit mult în crearea unui lot complet, competitiv. Sunt foarte atletici și folosesc o rotație lungă de jucători, bazându-se și pe calități individuale remarcabile. I-am urmărit în presezon, unde au reușit inclusiv victorii impresionante împotriva unor echipe de top din Liga Endesa. Cu siguranță vom avea o misiune grea mâine. Trebuie să rămânem focusați, să urmăm planul de joc și să nu le permitem să fie prea confortabili în teren, să își facă jocul. Consider că defensiva va fi cheia meciului, cea care va decide echipa câștigătoare”, conform csovoluntari.ro

Antrenorul alb-albaștrilor a vorbit și despre lotul său, menționând că există câteva probleme de sănătate.

În acest moment avem câteva probleme cu accidentările și nu suntem 100% convinși că vom putea folosi toți jucătorii, însă cu siguranță, indiferent de formula în care vom juca, este limpede că trebuie să dăm totul dacă ne dorim victoria.

Disputa dintre CSO Voluntari și Benfica Lisabona începe la ora 18:00 și poate fi urmărită mai jos:

*foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!