Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șase jucători români au fost confirmați pentru sezonul viitor la SCM Timișoara

Șase jucători români au fost confirmați pentru sezonul viitor la SCM Timișoara

SCM OHMA Timișoara a anunțat prin intermediul site-ului clubului că șase jucători români se vor afla în mod sigur în lotul pentru stagiunea 2022/2023. Trei baschetbaliști care au prins minim 20 de meciuri în campionat alături de bănățeni și-au prelungit înțelegerile.

Timișorenii notează faptul că Laszlo Lazar și Cristian Mocrițchi au semnat pe încă un sezon, iar Robert Schipor pe trei ani. Roland Stanciu și Șerban Horga vor evolua cu dublă legitimare, fiind disponibili și pentru formațiile de juniori ale clubului, în vreme ce Edward Petrescu mai are un an de contract.

Oficialii bănățeni transmit că se continuă discuțiile pentru aducerea unor noi jucători, dar și pentru menținerea în lot a „leilor” doriți și pe mai departe.

SCM Timișoara continuă colaborarea cu Dragan Petricevic, antrenorul care conduce și selecționata masculină a României urmând să fie pe banca tehnică a bănățenilor în următorii cel puțin trei ani.

Alb-violeții au rămas fără principalul român din rotație, Alex Olah, care a ajuns la Rapid București, în timp ce Milos Komatina a evoluat pentru ultima dată la Timișoara în seria de playoff pierdută cu CSO Voluntari.

*foto: Facebook Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!