Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şase noi cazuri de Covid-19 la CSM Târgu Jiu

Şase noi cazuri de Covid-19 la CSM Târgu Jiu

În urma testelor efectuate pentru personalul sportiv al lui CSM Târgu Jiu în vederea participării la turneul de Cupa României la baschet masculin,  alți șase componenți ai echipei au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Clubul din Târgu Jiu se află momentan în așteptarea deciziei DSP Gorj în ceea ce privește deplasarea baschetbaliștilor cu teste negative la turneul de la Sibiu, însă șansele unui răspuns favorabil sunt destul de mici. 

Gorjenii aveau programat primul meci din actuala ediției a Cupei României mâine, 10 noiembrie, de la ora 19:30 în compania gazdei turneului, CSU Sibiu. 

Din grupa C, alături de CSM Târgu Jiu și CSU Sibiu, mai fac parte SCM Timișoara și CSO Voluntari.

Vom reveni cu informații referitoare la participarea gorjenilor în Cupa României. 

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!