Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Bratic: “Mă gândesc doar la victorie”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.03.2013

Sasha Bratic a prefaţat pentru cititorii Totalbaschet.ro partida de duminică în care piteştenii vor primi replica celor de la CSŞ Giurgiu.

Sasha, cum a fost duelul cu Timba?

Toată lumea a văzut că nu a fost un duel uşor cu Timba, am întâlnit o echipă incomodă cu care ne-am luptat din greu, însă am reuşit să venim acasă victorioşi.

Ce părere ai despre evoluţiile tale din ultimele 2 meciuri?

Asta încerc şi eu să evoluez tot mai bine, să mă întrec şi să o ţin tot aşa. Este important că mi s-a acordat încredere şi că am profitat de această şansă. Sper să fie tot aşa.

Urmează meciul cu Giurgiu. Ce aşteptări ai?

Da. Un alt meci greu, dar important pentru noi. Pot să spun doar că mă gândesc alături de băieţi doar la victorie. Vom face totul să câştigăm. Recunosc faptul că ei practică un joc bun, dar noi suntem cei care trebuie să pornească în forţă acest duel.


Întâlnirea va avea loc duminică cu începere de la ora 18:00.

Foto: Daniel Chiriac 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!