Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Bratic: “Trebuie să fim foarte atenţi”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.03.2013

Sasha Bratic

BCM U Piteşti va întâlni în propriul fief pe Energia Rovinari în cadrul etapei a 29-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În etapa anterioară, echipa antrenată de Tudor Costescu a învins pe terenul celor de la CSM Bucureşti cu scorul de 101-98 şi astfel a urcat până pe poziţia a 10-a a clasamentului.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Sasha Bratic a prefaţat partida contra celor de la Energia Rovinari.

Înainte de jocul de la CSM am pierdut întâlnirile cu Farul şi Mureş, aşa că nu aveam un moral prea bun. Asupra noastră aveam şi o mare presiune. Ştiam că este un meci important şi că vrem să fim pe un culoar cât mai bun în play-out, pentru a termina bine campionatul. Am dat tot ce am avut mai bun şi am reuşit. Putem să spunem că am încercat să joc foarte bine. Asta fac mereu, însă acum mi-a ieşit. Am avut şi oportunităţi mai bune şi de aceea s-a terminat aşa. Meciul cu Rovinari va fi foarte greu. Nu există prea mult timp la dispoziţie pentru a pregăti partida, de aceea trebuie să fim atenţi. O victorie ar fi foarte importantă mai ales că jucăm în faţa propriilor spectatori. Vrem să mulţumim pe toată lumea, în special pe antrenori.

Foto: BC Timba Timişoara (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!