Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Ocokoljic: „N-am putut face faţă agresivităţii lor pe durata întregului meci"

Sasha Ocokoljic: „N-am putut face faţă agresivităţii lor pe durata întregului meci"

CSO Voluntari a pierdut partida cu U-BT Cluj, scor 70-79, la capătul unui meci extrem de intens şi disputat, în primul turneu al returului LNBM.

Antrenorul celor de la CSO Voluntari, Sasha Ocokoljic, a vorbit pentru site-ul nostru despre înfrângerea suferită cu U-BT Cluj:

„Cred că cea mai mare diferenţă a fost agresivitatea lor. Nu am putut face faţă acestei agresivităţi pe durata întregului meci. Ştim că sunt cea mai fizică echipă, cea mai agresivă echipă din LNBM. Pentru noi cel mai important obiectiv ar fi fost să răspundem agresivităţii lor. Din păcate, pentru noi a fost al cincilea meci în 12 zile cu cele mai bune echipe din România. Cu siguranţă nivelul energiei noastre nu a fost la nivelul pentru a putea concura cu U-BT şi aşa se explică rezultatul acestei partide. Vreau să îi felicit, au fost mai buni ca noi în acest meci. Am luat conducerea la începutului sfertului 4, dar nu am putut ţine pasul cu ei şi am plătit preţul pentru acest lucru”.

Întrebat dacă a fost luat prin surprindere de faptul că "Silva" a decis să îl apere pe Anthony Hickey cu Karel Guzman, Sasha ne-a spus:

„Nu, este normal ca adversarii să îşi pună unul dintre cei mai buni apărători la Hickey, care este motorul nostru în ofensivă. Nu aici a fost problema, ci în faptul că nu le-am putut face faţă la nivel de fizicalitate. Acesta ar fi principalul motiv. Nu ne-au surprins în schimb cu nimic. Au jucat agresiv cum ne-am aşteptat. Au jucat şi în zona aceea 3-2. Am găsit aruncări uşoare, dar nu le-am transformat. Ei au înscris câteva aruncări uşoare. Dar cu siguranţă sunt cea mai bună echipă din Ligă în acest moment şi au ştiut cum să ne pedepsească”.

Pentru CSO Voluntari urmează acum duelul de vineri, 19 martie, în compania celor de la Athletic Constanţa, Meciul se joacă la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!