Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Topchov: "Important este să câştigăm, nu cine joacă mai bine"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.11.2011

Sâmbătă de la orele 18:00, la Sala Sporturilor din Giurgiu, este programată partida dintre formaţia locală şi CSM Oradea. Jocul contează pentru etapa a 8-a a Diviziei A masculine de baschet. Gazdele au la activ patru înfrângeri consecutive, însă în ultimele două meciuri de pe teren propriu, cu CSM Bucureşti şi CSU Ploieşti, au evoluat foarte bine cedând pe final. Orădenii au înregistrat până acum 5 victorii şi 2 înfrângeri şi sunt favoriţii confruntării.

De aceeaşi părere este şi Sasha Topchov care ne-a declarat că merge la Giurgiu să învingă. În opinia pivotului sârb Milovici şi Stojakovic sunt cei mai buni jucători ai adversarilor.

Obiectivul nostru este unul clar: mergem la Giurgiu să învingem. Suntem favoriți însă și Giurgiu joacă foarte bine, dovadă este ultimul meci din campionat. Știm totul despre această echipă și sunt de părere că Bosko Stojakovic (colegul nostru de anul trecut) și Zoran Milovic sunt cei mai buni jucători ai gazdelor. Pentru noi este important să câştigăm partida, nu cine joacă mai bine. Echipa vine înaintea tuturor.

Etapa trecută, în partida cu Otopeni, Topchov a fost cel mai bun jucător al orădenilor cu 21 de puncte şi 4 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!