Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Topcov: "Apărarea a câștigat meciul cu Sibiu"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.10.2012

Sasha Topcov, pivotul lui CSM Oradea, a fost principalul remarcat al partidei cu CSU Sibiu, din etapa a 3-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13. El a vorbit pe marginea acestui rezultat, despre noile achiziții și a prefațat confruntarea de sâmbătă, cu Miercurea Ciuc.

Ce părere ai despre meciul cu CSU Sibiu?

A fost un meci foarte important pentru noi. Am jucat bine din punct de vedere defensiv, lucru care în cele din urmă a fost decisiv. Apărarea a câștigat meciul cu Sibiul.

Ai jucat excelent, cu precădere în repriza a doua. Ce părere ai despre evoluția ta?

După cum știe toată lumea pentru a câștiga un meci nu e important care jucător evoluează bine. Este un sport de echipă și este nevoie de un efort colectiv. Fiecare jucător a avut contribuții la meciul cu Sibiu. În ceea ce mă privește am jucat bine aseară, dar trebuie să joc tot mai bine. De asemenea, trebuie să fiu foarte atent să nu mai comit greșeli personale la începutul meciurilor.

Ce părere ai despre noile achiziții?

Fiecare dintre ei are calitate. Sunt jucători de clasă. Sunt convins că vor juca mult mai bine în jocurile următoare.

Victoria cu Sibiul este a 3-a din tot atâtea meciuri jucate în campionat. În total este a 6-a. Cât de lungă poate să fie seria de victorii consecutive?

Trebuie să luăm fiecare meci pe rând. Dacă vom da totul pe teren și vom juca din ce în ce mai bine atunci cu siguranță victoriile vor continua. Cu siguranță că este un lucru foarte bun să avem această serie de victorii. Vom încerca să o prelungim cât se poate de mult.

Urmează Miercurea Ciuc, echipă pe care ați bătut-o categoric în cupă. Te aștepți la un meci mai dificil de această dată?

Va fi un meci cu totul diferit față de precedentul pe care l-am jucat cu această echipă. Este un joc important pentru noi, dar ne ducem la Miercurea Ciuc pentru a câștiga.

Ce părere ai despre public la meciurile cu Pitești și Sibiu?

Fanii sunt al 6-lea jucător pentru echipa noastră. Pe teren se simte din plin că ei ne sunt alături. Au fost extraordinari la cele două meciuri de până acum și vreau să le mulțumesc pentru modul în care ne susțin.

Sursă: www.csm-oradea.ro
Foto: Anca Cheregi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!