Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Topcov, recorduri personale la eficiență, puncte și coșuri din acțiune

Adrian Micinic; Foto: Andor Marton

Adrian Micinic; Foto: Andor Marton
12.12.2011

Sasha Topcov, pivotul echipei CSM Oradea a realizat recorduri personale stagionale la mai multe capitole statistice în confruntarea cu BC Miercurea Ciuc, scor 106-78, contând pentru etapa a 13-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12.

Baschetbalistul sârb a avut 11/14 la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 23 puncte. El a adăugat 8 recuperări și 2 pase decisive în 21 minute de joc, perioadă în care nu a pierdut mingea nici măcar o dată. Astfel, Sasha a avut un coeficient de 29 la eficiență.

Topcov stabilește recorduri personale la eficiență, puncte marcate, coșuri din acțiune și a egalat cea mai bună performanță proprie la recuperări.

Sportivul în vârstă de 31 ani a înscris 18 din totalul punctelor sale în primul sfert al confruntării cu echipa harghiteană. De fapt, pe parcursul primelor zece minute de joc, Topcov a înscris mai mult de unul singur decât a făcut-o toată echipa ciucană.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!