Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasho Gruev: “Meciul de la Piteşti va fi unul foarte greu”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.01.2013

Sasho Gruev

CSU Sibiu se va deplasa la Piteşti, în cadrul etapei a 19-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Ardelenii vin după insuccesul de pe teren propriu contra celor de la CSM Oradea cu scorul de 76-83, iar o victorie pe terenul piteştenilor a echipei antrenate de Miodrag Perisic ar fi foarte importantă în lupta pentru play-off.

Total Baschet a luat legătura cu Sasho Gruev, conducătorul de joc al sibienilor. Iată ce a declarat acesta înaintea partidei de duminică:

Jocul contra Oradei a fost unul echilibrat, am avut şansele noastre, dar din păcate în ultimul sfert nu am reuşit să ne mobilizăm şi să marcăm coşuri importante. Oradea a ştiut să gestioneze meciul. Din punctul meu de vedere, acest lucru a făcut diferenţa.

Cred că următorul joc de la Piteşti va fi unul foarte greu. Ambele echipe au în continuare șanse pentru play-off și, iar ambele formaţii au nevoie de victorie. Pitești are echipă foarte bună, iar noi îi respectam, dar după cum am mai spus avem nevoie de victorie şi vom merge acolo pentru a câştiga.

Partida se va desfăşura duminică, cu începere de la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

foto: www.csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!