Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sayeed Pridgett este MVP-ul etapei a 16-a a Ligii Naționale

Sayeed Pridgett este MVP-ul etapei a 16-a a Ligii Naționale

Sâmbătă, 6 ianuarie, s-a încheiat etapa a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, la capătul căreia se cunosc nouă din cele zece formații care vor juca în Top 10. În această rundă s-au consemnat numeroase prestații spectaculoase, însă titlul de MVP îi revine, din nou, lui Sayeed Pridgett.

CS Rapid București s-a impus cu 103 la 87 în fața lui CSM Târgu Jiu, având niște procentaje excelente din acțiune: 75% din interiorul semicercului (24/32) și 48% de la distanță (16/33). Formația din Giulești a adunat 31 de pase decisive și aproape jumătate (15) au fost reușite de Pridgett, un record stagional la acest capitol.

Baschetbalistul american a terminat cu 15 puncte, 15 pase decisive, 6 recuperări, 4 intercepții și 3 faulturi obținute, având un indice al eficienței de +36. Pridgett a avut 100% la aruncările de două puncte (2/2), 75% la aruncările de trei puncte (3/4) și 100% la aruncările de un punct (2/2).

Drept urmare, Sayeed Pridgett a fost numit din nou MVP-ul etapei. În această stagiune, fundașul lui Rapid are medii de 19.5 puncte, 5.4 pase decisive, 5.0 recuperări și 2.7 intercepții, fiind unul din candidații la premiul de MVP al sezonului.

Alb-vișiniii au un bilanț de nouă victorii și cinci înfrângeri și se află, pentru moment, pe poziția a cincea în grupa A a Ligii Naționale, fiind deja calificați în Top 10.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!