Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sayeed Pridgett este MVP-ul etapei a opta a Ligii Naționale

Sayeed Pridgett este MVP-ul etapei a opta a Ligii Naționale

Astăzi, 13 noiembrie, CS Rapid București și CSM Galați au tras cortina peste etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa din Giulești a controlat jocul de la început până la final și s-a impus la o diferență de 30 de puncte: 101-71.

Gazdele au avut cinci jucători în double-digits și încă doi care au înscris minim opt puncte, însă cel mai bun baschetbalist a fost, fără discuție, Sayeed Pridgett. Acesta a jucat 29 de minute și a adunat 20 de puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, 5 intercepții și un capac, pentru un indice al eficienței de +33.

Pridgett a avut procentaje de 77% din interiorul semicercului (7/9), 50% de la distanță (1/2) și 100% de la linia de libere (100%). Drept urmare, Pridgett a fost numit de către redacția noastră MVP-ul etapei a opta din LNBM.

În acest sezon, liderul lui Rapid are medii de 21.0 puncte, 4.7 recuperări și 5.1 pase decisive. De asemenea, la eficiență, Pridgett are o medie de 23.1, conducând Liga Națională la acest capitol.

Așadar, în acest moment, fundașul de 25 de ani este principalul candidat la premiul de MVP al campionatului.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    e top
    poate nu pleaca intr un campionat forestier si ramane la rapid sa ridice nivelul ligii. ar fi tare sa vedem echipa asta in europa, joaca spectaculos

    cu 5 luni în urmă (16.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!