Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Craiova a renunțat la James Tyler

Ionuț Greere

Ionuț Greere
08.04.2014

Conducerea clubului SCM Craiova și pivotul american James Tyler s-au despărțit pe cale amiabilă la începutul săptămânii, după cum se arată în comunicatul de presă emis de către clubul craiovean.

În respectivul contract se specifică faptul că Tyler avea contract cu gruparea din Bănie până după ultimul joc oficial al sezonului, însă din motive obiective contractul a fost reziliat.

„Conducerea secţiei de baschet masculin din cadrul S.C.M. CRAIOVA a reziliat, luni 07.04.2014, pe cale amiabilă contractul cu sportivul James TYLER Jr. Sportivul avea o înţelegere cu gruparea noastră sportivă până la ultimul meci oficial din acest sezon, convenţia încheindu-se, înainte de termenul stabilit, din cauze obiective”, se arată în comunicatul respectiv.

Reamintim faptul că Tyler a fost exclus din lotul echipei conduse de Milan Nisic înaintea partidei cu BC Timișoara de pe teren propriu pentru acte de indisciplină.

*Foto: Bogdan Dănescu

9 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova viorel furma :

    asta era de asteptat la un club ca SCM
    daca renuntam asa usor la uriasul asta si tinem in lot un MOCANU atunci sa nu mai avem pretenti sa facem ceva performante pe plan national cu atat mai putin international!!TOMITA SA ITI FIE ,,RUSINICAAAAAAA''

    cu 10 ani în urmă (08.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe kristiansimona :

    Forza Craiova!
    Mare curaj a avut Toma!Si mare presiune pe umerii lui Dragusin, toata lumea va face comparatie intre Dragusin si Tyler, americanul marca meci de meci cel putin 14-15 puncte si 12-13 recuperari!Acum sa-l vedem pe Dragusin! Va dati seama sa joci in play off cu 5.000 de spectatori in tribune si sa nu mearga jocul?Toata vina va cadea pe umerii lui Toma si Nisic!Excluderea lui Tyler cred ca va reprezenta un bolovan de gatul lui Toma si al lui Nisic!Imi doresc din toata inima ca echipa noastra sa termine cat mai sus,dar este foarte greu fara Tyler!

    cu 10 ani în urmă (08.04.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tumero :

    La revedere...pacat
    Oradea va fi prea fresh pentru noi in semifinala, trece cu 3-0 mai mult ca sigur...

    cu 10 ani în urmă (09.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    IN SFARSIT !!!!
    Era de asteptat daca se ascundea gunoiul sub pres ca pana acum... In sfarsit am ajuns sa luam act de indisciplina unor jucatori si sa reactionam. Tyler avea un contract semnat pt Puerto Rico , incepand cu 10 aprilie , pe bani mult mai multi decat ar incasa vreodata din campionatul Romaniei. Asa ca hai sa nu mai plangem dupa niste caractere nule.Iar Toma si Nisic cred ca sunt obisnuiti ca si la victorie dar mai ales la infrangere sa li se caute nod in papura.

    cu 10 ani în urmă (09.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Tyler
    Curaj sau inconstienta?Vom avea raspunsul curand si vom putea comenta la concret.Drept urmare,in contextul acestei mutari cu avantaj evident pentru Oradea,asteptam ca viziunea,profesionalismul si priceperea lui Nisic sa ne aduca pe noi culmi de glorie!

    cu 10 ani în urmă (09.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    James
    Din pacate pentru Craiova , James a dovedit ca este un mercenar de cea mai joasa speta . A facut tot posibilul ca sa i se rezilieze contractul "pe cale amiabila" si a reusit . Din punctul meu de vedere(punct schimbat 100% fata de saptamana trecuta) astfel de jucatori nu au ce cauta la o echipa profesionista .

    cu 10 ani în urmă (09.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    ????
    Stie cineva mai multe amanunte?
    De exemplu ce valoare avea contractul lui Tyler? Pana la ce data era valabil? Ce valoare ar avea contractul din Puerto Rico (daca e adevarat!)?
    Cred ca era o miscare foarte buna sa i se fi propus prelungirea pe inca un an a contractului.

    cu 10 ani în urmă (09.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    JT
    Un jucator util,a prins repede la public!
    Bun pentru campionatul nostru,nicidecum pentru un campionat ca al Italiei,Greciei,Spaniei,s.a.m.d!
    In atac rudimentar,cand dai de 3 ori de langa cos pana s-o bagi in ate,inseamna ca esti PIONIER!
    Dar mai cu seama când ii iei la antrenemente la injuratori pe toti....asta arata unele carente de/in comportament!
    Sa fie sanatos si sa aibe mai mult succes, decat a avut pana acum!

    cu 10 ani în urmă (09.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    @tumero
    Mai usor cu parerile astia fantasmagorice!
    Vezi-ti LUNGU(l) nasului!

    cu 10 ani în urmă (09.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!