Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Craiova - James Tyler a fost exclus din lot pe motive disciplinare

Ionuț Greere

Ionuț Greere
27.03.2014

Marius Toma, managerul echipei SCM Universitatea Craiova, a anunţat la conferinţa de presă premergătoare partidei cu BC Timişoara de vineri că, uriaşul pivot american, James Tyler, a fost exclus din lot pe motive disciplinare.

Oficialul oltean a declarat că se va lua o decizie finală în privinţa baschetbalistului după meciul cu Baschet Club Timişoara. Toma nu a dorit să spună mai multe pe marginea acestui subiect, însă a specificat că decizia nu are nicio legătură cu revenirea lui Ionuţ Drăguşin pe parchet în meciul de mâine.

Pivotul de 2.18 metri în înălţime are la activ 12 meciuri în Liga Naţională pentru SCM U Craiova, timp în care a acumulat medii de 10.8 puncte, 8.2 recuperări şi 15.8 la eficienţă, totul în 23:05 minute jucate.

*Foto: Bogdan Dănescu

13 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Tyler
    Nu stiu voi ce ziceti, dar mie mi se pare cusuta cu ata alba toata povestea.
    Se pare ca Toma se multumeste doar cu accederea in PO si nu vrea sa ii mai plateasca salariul inca 1 luna.
    Pacat pentru suporterii Craiovei si pentru campionat. Sa il vezi pe Tyler era intotdeauna interesant.

    cu 10 ani în urmă (27.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristi_pc :

    Tyler
    sau e o scuza pentru infringerile care or sa fie in ultimele 2 etape ca sa termine pe locul 7 ?? ... ca sa joace cu Oradea in playoff

    cu 10 ani în urmă (27.03.2014)
    • SCM "U" Craiova Mishnu:

      Miză
      Dacă pierdem ultimele 2 meciuri, iar Energia le câștigă ambele meciuri (ceea ce nu e prea greu) o să terminăm pe locul 8 și o să jucăm cu Asesoft. Oricum, nici să urmărim pe Oradea nu cred că e o idee bună. Pare a fi, mai degrabă, ceea ce a remarcat și ”ts_cata”.

      cu 10 ani în urmă (27.03.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    mda
    Cam multe povesti cusute cu ata alba sezonul asta la Craiova...pacat!

    cu 10 ani în urmă (27.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Doubledouble :

    Mda
    Este clar pentru mine : mister Toma este multumit daca ajunge in play-off si atat ! Tyler era un jucator care trebuia sa fie mentinut in lotul Craiovei ! Parerea mea este ca era peste Dragusin !

    cu 10 ani în urmă (27.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Disciplina tradeaza caracterul...si invers
    Un sportiv oricat de talentat sau pregatit este daca nu este disciplinat nu va fi decat un sportiv mediocru.La talia lui ma miram de ce nu se bat echipele pe el...astazi am raspunsul.Pacat!Good luck James!

    cu 10 ani în urmă (27.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Tyler
    Tyler avea contract cu SCM pina pe 1 aprilie 2014. Managerul nu vrea sa ii mai prelungeasca contractul, desi este net peste Dragusin.

    cu 10 ani în urmă (28.03.2014)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      tyler
      subscriu .

      cu 10 ani în urmă (28.03.2014)
    • CSM CSU Oradea Tomy:

      motiv?
      Salutare... aceasta o explicatie foarte plauzibila si normala pana la urma. Insa ceea ce nu inteleg: care-i motivul declaratiilor legate de comportament, excludere, concediere etc.? E chiar asa de greu sa ii spui suporterului de baschet care-i situatia? Chiar nu inteleg :(

      cu 10 ani în urmă (28.03.2014)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      tyler
      E greu pentru ca suporterii l-au indragit pe Tyler inca de la primele meciuri , a devenit unul din favoritii salii foarte repede. E greu pentru ca un manager care sustine sus si tare ca "singurul lucru care conteaza este publicul si orasul Craiova" nu se poate disculpa in ochii spectatorilor decat sustinand fapte de indisciplina , ca si in cazul Dzambic . Tineti minte , este al doilea jucator foarte iubit de public dat afara din motive discipliniare, urmandu-se acelasi pattern . Mie unul mi se pare cel putin ciudat , dar pana la o pozitie oficiala vis-a-vis de concedierea jucatorului , ramanem cu aceste pareri , ca Tyler a fost data afara pentru ca nu s-a mai dorit reinoirea contractului , care expira . SI surpriza suprizelor , astazi, dupa o pauza de 7 luni revine Dragusin pe teren . Ce coincidenta ...

      cu 10 ani în urmă (28.03.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    can-can
    Tyler are deja semnat un alt contract,a vrut sa incheie conturile cu SCM Craiova mai repede (din cate am inteles avea stipulat sa ramana pana se termina sezonul-in cazul unui play-off)si cum putea sa faca acest lucru decat luandu-l la injuraturi pe antrenor.Tyler a avut ganduri de plecare de vreo luna si a crezut ca daca forteaza mana ori i se mareste contractul i se da drumul mai repede.Jucatorii nu sunt intodeauna ceea ce par, Tyler are aceeasi boala ca Dzambic:cum a vazut ca-l indrageste publicul a venit cu pretentii.

    cu 10 ani în urmă (28.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova viorel furma :

    pro TYLER
    sunt de acord cu parerile tuturor si fac un apel catre managerul echipei sa iceteze cu astfel de declaratii si sa fie mai clar,adica sa explice mai detaliat motivele despartirii de anumiti jucatori (vezi despartirea de ,,turboo''iar acum de TYLER) altfel cred ca in curand sala polivalenta va fi din ce in ce mai goala la meciurile echipei!!SUPORTERII NU MAI INGHIT GOGOSILE TALE TOMITA!!SPERAM IN DECIZII MAI INTELEPTE DACA DORIM PERFORMANTE !!

    cu 10 ani în urmă (28.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    Thanks James
    Eu cred ca trebuie sa-i multumim lui James Tyler pentru contributia sa in obtinerea unor rezultate fara de care era posibil sa nu prindem PO.
    Pana vom afla dedesubturile concedierii sale, daca le vom afla, ramanem cu parerea de rau ca nu va fi in tricoul alb-albastru in ultimele 2 sau 3 sau 4 meciuri ale acestui sezon. Ar fi fost foarte util.
    Multumim James.
    Iti dorim multa sanatate si multe succese !!!

    cu 10 ani în urmă (29.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!