Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Craiova pierde primul meci cu Levsky Lukoil

SCM Craiova pierde primul meci cu Levsky Lukoil

SCM Craiova pierde și al treilea amical al verii. Oltenii au fost învinși de Levsky Lukoil Sofia, cu scorul de 75-63.

Porter Troupe a fost cel mai bun marcator al cu 22 de puncte, Monyea Pratt a terminat în double-double cu 11 puncte , 11 recuperări și 4 pase decisive, iar Omari Gudul a înscris 15 puncte. Restul punctelor marcate de olteni au fost înscrise de: Russel Bird (6 puncte), Dragoș Diculescu (5 puncte), completați de Ionuț Berceanu și Nikolay Stoyanov cu câte 2 puncte.

Tyler Laser nu a jucat nici în această partidă. Craiovenii au simțit lipsa principalului jucător pe poziția 1 și au terminat partida cu 20 de mingi pierdute. "Liderul" la acest capitol a fost Monyea Pratt cu 6 mingi pierdute, acesta preluând, probabil,o parte din responsabilitățile ce vin la pachet cu lipsa unui conducător de joc cu experiență.

În cursul zilei de 20 septembrie, gruparea din Bănie are șansa să își ia revanșa în fața bulgarilor de la Levsky.

*foto: bgbasket.com

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Deloc incurajator
    Inscriem foarte putin si nu este deloc in regula sa stam in punctele absentului Laser,care se dovedeste ca nu are nici inlocuitor,asa cum multi remarcau inca din perioada transferurilor.Bulgarul si mult trambitatul canadian cifre ofensive absolut ingrijoratoare.Gudul pare o raza de lumina,dar suplinirea lui de catre Tibarna e absolut penibila.Din fericire este inca timp pentru eventuale inlocuiri in randul strainilor daca realitatea o va impune.

    cu 4 ani în urmă (21.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!