Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Craiova primeşte vizita celor de la CSŞ Giurgiu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
19.01.2013

Liga Națională

Etapa 18

12-5  Fișa meciului  6-11

SCM Craiova va primi vizita celor de la CSŞ Giurgiu, în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Întâlnirea ce se va desfăşura la Sala Polivalentă din Craiova, va avea loc duminică începând cu ora 19:00.

Înaintea etapei a 18-a a LNBM, SCM Craiova se află pe locul al 6-lea cu un total de 29 de puncte, în timp ce, giurgiuvenii ocupă poziţia a 12-a în clasament cu 23 de puncte acumulate. Oltenii au un bilanţ de 12 victorii şi 5 înfrângeri. La polul opus, echipa antrenată de americanul Chris Terrell a câştigat doar 6 din cele 17 partide disputate.

În etapa anterioară, SCM Craiova a trecut în deplasare de BCM U Piteşti cu scorul de 83-73, iar CSŞ Giurgiu a trecut pe teren propriu de BC Timba Timişoara cu scorul de 72-64.

Va fi cea de-a 4-a confruntare directă dintre cele două echipe, scorul până în acest moment fiind net superior giurgiuvenilor, 3-0. În partida din tur disputată la Giurgiu, gazdele partidei au trecut de SCM Craiova cu scorul de 87-77, în urma unei evoluţii foarte bune a lui Perry Petty. La acest meci, principalul marcator al echipei de la malul Dunării a fost Perry Petty, autor a 22 puncte, 6 recuperări şi 9 pase decisive, în timp ce, pentru doljeni, Rade Dzambic a totalizat 17 puncte şi 6 recuperări. Craiovenii speră să câştige prima partidă în faţa giurgiuvenilor chiar duminică în faţa propriilor suporteri.

SCM Craiova are o medie de 82.5 puncte marcate pe meci, iar CSŞ Giurgiu a marcat în medie 73.8 puncte. Din punct de vedere statistic, la aruncările din interiorul semicercului, oltenii au procentaj de 54.8%, faţa de 54.3% al oaspeţilor. Craiovenii stau mai bine şi la aruncările din afara semicercului având procentaj de 33.5%, faţă de 31.9% al echipei de la malul Dunării.

Datorită poziţiei în clasament, SCM Craiova pleacă cu prima şansă în meciul de duminică. Cu o posibilă victorie, craiovenii ar ajunge la 5 succese înregistrate în ultimele 6 partide. Însă, cu siguranţă nu le va fi uşor oltenilor să câştige în faţa trupei de americani de la Giurgiu.

Brigada de arbitrii ce va oficia întâlnirea este alcătuită din Mircea Şerban, Bukuresti şi Bogdan Podar, comisar din partea FR Baschet fiind Gheorghiţă Madirjac.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    complex
    Craiova are un complex in fata echipei din Giurgiu, vor pierde din nou.
    Hai CSS!!

    cu 11 ani în urmă (19.01.2013) Raspunde
  • Saviola :

    visezi
    Daaa, sigur au un complex in inferioritate! Cu o echipa aproape in totalitate schimbata fata de anul trecut, numai la asta se gindesc, ca nu au cistigat niciodata (in 3 meciuri) in fata giurgiuvenilor. Nici somn nu au noaptea!
    O sa v-o furati la peste 10 puncte.
    Hai Craiova!

    cu 11 ani în urmă (19.01.2013) Raspunde
  • Saviola :

    *
    *complex DE inferioritate

    cu 11 ani în urmă (19.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!