Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Craiova reușește prima victorie din presezon

SCM Craiova reușește prima victorie din presezon

SCM Craiova reușește prima victorie din presezon. Craiovenii au învins Levski Sofia, cu scorul de 73 la 72, la capătul unui meci în care bulgarii au beneficiat de 48 de aruncări libere.

Cel mai bun marcator al oltenilor a fost Omari Gudul cu 21 de puncte și 12 recuperări. Tyler Laser a revenit în angrenajul echipei și a contribuit cu 17 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, însă a înregistrat și 8 mingi pierdute. Porter Troupe a reușit 16 puncte și 8 pase decisive, în timp ce Monyea Pratt a strâns 5 puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive.

Șapte craioveni au terminat partida cu 4 greșeli personale. Ca echipă, Craiova a terminat partida cu 39 de faulturi, aproape dublu față de adversara sa, care a încheiat partida doar cu 21 de greșeli personale. Nici capitolul mingi pierdute nu a fost în favoarea oltenilor, aceștia au "câștigat" acest duel cu 23 la 13.

Pentru SCM Craiova urmează meciurile cu BC Beroe și Akademic Plovdiv.

*foto: bgbasket.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Mda
    Se contureaza un cvartet solid Laser-Troupe-Pratt-Gudul,cu care ne putem lupta cu granzii sirestul umplutura.Dar poate cine stie,bulgarul o fi vreun aparator feroce avand doar misiunea de a anihila cei mai periculosi adversari si canadianul nu s-o fi adaptat inca.In schimb Tibarna e caz clasat,chiar nu stiu ce cauta aici in afara de cumetrii.Am incredere insa ca Aco nu va accepta compromisuri in lot si vom forma o echipa capabila sa urce pe podium.

    cu 4 ani în urmă (21.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!